2777
2789
عنوان

رابطه یا تنهایی ؟؟توروخدا جواب بدین 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 80 پست
اخه میدونی فک کن چهار سال تو رابطه پر از تنش خیانت دعوا جنگ باشی البته دوسال اول هول جنس مخالف بود ب ...

وای دلم‌میخاد لعنت کنم این پسره رو

خیلی بد برات جا افتاده ک فک میکنی بهتر ازین نیس و هرکی بیاد بدتره چون لیاقتتع

لیاقت تو خیلی بیشتر ازیناس

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوهوم قصدش ازدواجه

فکر کردم شوهرته که مجبوری با این عتیقه بسازی !!!

کسی که قبل از ازدواج اینجوریه، بعد از ازدواج هر روز کتکت میزنه!!

این آدم اگر از لحاظ اعتیاد سالم باشه، از نظر روانی سالم نیست و قابل تکیه کردن نیست چون شعور اجتماعی نداره و همیشه از تو طلبکاره !

افرین😍  تو میتونی قوی باش بالاتو باز کن و از پرواز نترس  باور کن نبود یک مرد بد توی زندگی ...

❤️❤️❤️❤️ممنونم خواهری 🎁کلی حالمو بهتر کردی که بتونم فک کنم راحت تر به خودم بیام

وای دلم‌میخاد لعنت کنم این پسره رو خیلی بد برات جا افتاده ک فک میکنی بهتر ازین نیس و هرکی بیاد بدتر ...

عاره اخه میدونی آدمای قبل بدتر بودن یا اعتیاد داشتن یا سواستفاده چی یا خلافکار 

خب چیکار کنم کمکم کن حالم بده 

خدا خیرت بده ماروسرکار گذاشتی یاخودتو😐 طرف دوست پسرتههههه من فکر کردم شوهرته😐 دیگه خونت حلاله خدایی😕😆 بنظرم خودت بیشتر اوکی نیستی تا اوووون ندیده بودم  دوست پسر عتیقه کتک بزنه بعد طرف تحمل کنه خخخخخ  من بودم طوری نیزدمش صدای خر بده بعد شوتش میکردم مریخ پیاده شه

خودت اینا رو جذب میکنی

اول دیدت رو نسبت ب خودت عوض کن بدون ک با ارزشی 

و باورش کن و این باور رو با رفتار محکمت و با چهارچوب دار بودن ب بقیه نشون بده

اجتماعی شو

اونوقت میبیمی دیگ‌خبری از معتاد و خلافکار نیس

اگرم باشه تو قراره سریع با یه بلاک بدرقه ش کنی

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
خدا خیرت بده ماروسرکار گذاشتی یاخودتو😐 طرف دوست پسرتههههه من فکر کردم شوهرته😐 دیگه خونت حلاله خدای ...

😂😂😂😂😂عاره بابا دوس پسرمه نمیتونم ولش کنم تازه ولی خب ازدواجیه مثلا خانواده هامون در جریان بودن تو این همه مدت 

❤️❤️❤️❤️ممنونم خواهری 🎁کلی حالمو بهتر کردی که بتونم فک کنم راحت تر به خودم بیام

😂😂😂😂 طرف که دوست پسرته تا از عصبانیت نیومدم خفتت کنم سریع همین الان شوتش کن مریخ افرینننن 

مشکل از خودته که اعتماد به نفست پایینه و سرتو بالا نمیگیری و مغرور و متین رفتار نمیکنی!!!! برای همینه که یه پسر پیزوری جرات میکنه وسط خیابون برات شاخ و شونه بکشه !! عزیزم با این روانی کات کن و برو دنبال اهداف بزرگ زندگیت و مغرور باش تا پسرهای باکلاس و با ادب بیان سمتت نه این معتاد الدنگ و بی‌شخصیت که از الان به خودش اجازه میده سر دختر مردم هوار میکشه 

خودت اینا رو جذب میکنی اول دیدت رو نسبت ب خودت عوض کن بدون ک با ارزشی  و باورش کن و این باور ...

کلی برام وقت گذاشتی میدونی که چقد تاثیر داره حرفات واقعا روی من چون خیلی تنهام واقعا نمیدونستم تصمیم بگیرم انگار طلسم میکنن ی نفرو هر کاری باهاش میکنن هیچی نمیگه اونجوری شده بودم 

کلی برام وقت گذاشتی میدونی که چقد تاثیر داره حرفات واقعا روی من چون خیلی تنهام واقعا نمیدونستم تصمیم ...

ان شا الله که یه تصمیم‌ درست بگیری برا خودت و ازین ب بعد توی مسیر درست تری قراربگیری