2777
2789
عنوان

رابطه یا تنهایی ؟؟توروخدا جواب بدین 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 80 پست
کتک باره دوم سومشه احترام خانواده هارو نگه نمیداره 

اصلا باهاش کاملا باید کات کنی این اخلاقایی که داره از اعتیاد بدتره چون تا اخر عمر باید تحملش کنی ولی اعتیاد ممکنه ترک بشه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره بخاطر چی تو خیابون کتکم زده؟ تقصیر اون بوده یا من؟ اصلا کتک زدنش چطوری بوده؟ هدفش چیه ...

هدفش ازدواجه 

کتک زدنش دلیلش این بوده که سیگارو ترک میکرده اعصاب نداشته داشتیم میرفتیم رستوران گفتم اینجا نه جای بعدی اینم نه بعدیش بعدشم داشت خودکشی می‌کرد وسط خیابون تاپیک قبلمو بخوت

چون میدونم بگم جدا شو برات سخته نمیگم وگرنه اینجور رابطه ها باید تموم بشه منم اخرین فرصت بو به طرفم میدم از یه طرف هم کسی گرفت منه از لحاظ قیافه هیکل ماشین زیر باش همه عالیه فقط کارش و دوس نداره از هم دیریم واسه همین تا پیشم نیست دعوا می‌کنیم تهمت میزنه وگرنه بقیه موارد واقعا خوبه سوپرایزم میکنه خانوادم رو هم دوس داره خیلی هم اهمیت میده بهم البته بخورده لوسه

اصلا باهاش کاملا باید کات کنی این اخلاقایی که داره از اعتیاد بدتره چون تا اخر عمر باید تحملش کنی ولی ...

عاره آدمی هم نیس که قرص بخوره بره پیش روانپزشک 

من روزه اول دیدم روانشناس داره ها من گفتم برو بابا روانشناس چیه تو به این ماهی

روچه حسابی میگی دوستم داره؟؟با یه روانی روبرو هستی نه یه عاشق

مثلا تو اوج بی پولیش به فکر خوشحال کردنمه تو هر شرایطی بهش نیاز داشته باشم تو دسترسمه اعتیاد نداره رفیق باز نی خونوادشم خیلی خوبن ینی فقط مادرش 

میگه اعصابم خورد بود تعادلمو از دست دادم 

عزیزدلم...تنهایی شرف داره با بودن با همچین آدمی...این آدم کنترل خشم نداره وقتی توی دوستی اونم چهار ساله دست روت بلند کرده (حتی اگه تو مقصر باشی)فردا پس فردا برین زیر یه سقف بهتر نمیشه اینی که الان میبینی ده برابر بدتر میشه....تا این آدمو ترک نکنی راه برای آدم مناسب زندگیت بسته شده...چون حس تعهد میکنی و کسی رو نمیبینی و پایبند یه روانی شدی...اصلا این آدم معتاد نیست دخترباز نیست همین که بهت توهین می‌کنه و توی خیابون کتکت میزنه و خودزنی می‌کنه فحاشی می‌کنه و به بلوغ فکری نرسیده و میزنه زیر گریه همچین آدم روانی آدم مناسب زندگی که چه عرض کنم آدم مناسب دوستی هم نیست ....خودتو بدبخت نکن و عمر و وقتت رو پای یه آدم اشتباه نزار...مگه تو کیسه بوکس و جایی برای تخلیه ی عصبانیت اونی؟ارزش تو اینقده؟؟؟واسه کدوم جنبه ی مثبتش در آینده باید پشیمون بشی؟باهاش بهم بزن تا آدم بهتری سر راهت قرار بگیره...اگرم قرار نگیره تنها بمون لااقل روانت روحت آرومه و تنها دغدغه ت میشه سینگل بودنت...اینجوری با این آدم هر لحظه باید عذاب بکشی و روح و روان و اعصابی برات نمونه.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)