سلام دوستان من دنبال یه رژ هستم که ماندگاری عالی داشته باشه، چون معمولا توی مهمونی ها مکان و فرصت کافی برای تمدید وجود نداره، با غذا خوردن و اینا میخوام براحتی پاک نشه، چه مارکی شما سراغ دارین که موندگاری فوق العاده داشته باشه؟
اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
وای اره بخدا، اونوقت ایندفعه عروس عموم توی مهمونی بعد از خوردن کلی آش رشته و چیپس وپفک، رژش تکون نخورده بود اصلا، زیرنظرش داشتم اصلا هم تواتاقی جایی نرفت تمدید کنه ها، از شانس خودشو میگیره وباهاش راحت نیستم که ازش بپرسم 😅
اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
وای اره بخدا، اونوقت ایندفعه عروس عموم توی مهمونی بعد از خوردن کلی آش رشته و چیپس وپفک، رژش تکون نخو ...
منم هر بار بیرون میرم پیش کسی این مشکلو دارم فردا تاپیک میزنم میپرسم اگه جواب دادن تگت میکنم
تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
منم هر بار بیرون میرم پیش کسی این مشکلو دارم فردا تاپیک میزنم میپرسم اگه جواب دادن تگت میکنم
مرسی خواهر،اما متاسفانه واقعیت اینه که اینجور تاپیکا هیچکس نمیاد، فقط تاپیکای جنجالی و دعوا و کتک کاری هست که بازدید میخوره 😂
مرسی خواهر،اما متاسفانه واقعیت اینه که اینجور تاپیکا هیچکس نمیاد، فقط تاپیکای جنجالی و دعوا و کتک کا ...
اره الان جاری بود همه ریخته بودن 🤣🤣
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀