2777
2789
عنوان

حاجیه خانم ها یه سوال: کسی از عربستان خرید برا نوزاد کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11975 بازدید | 47 پست
به نظر شما عاقلانه است کالسکه وکریر و خلاصه این چیزهای بزرگ و از اونجا بیاریم یا بگذاریم همین تهران بخریم ؟ یه سوال دیگه چقدر پول مناسبه برا این موضوع بذاریم کنار؟ نازگلی جون شما که تجربه خرید 2 تا سیسمونی رو داری من رو دریاب ممنونتم هوارتا
در دنیا تنها یک قلب است که برای تو می طپد آن هم قلب خود توست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میترا جون ممنون خانمی

این پاساژ های که من گفتم بیشتر رو خودت باید ماشین بگیری و بری .... فقط سنتر پونت مدینه پشت بقیع هست اگه هتلت نزدیک بقیع باشه می تونی پیاده هم بری ولی به نظر من دو سه ریال پوا بدی با ماشین بری بهتر چون اونجا خسته نیستی دیگه

البته پاساژ مجمع نور رو چون خیلی دوره یکم گرون می گیرن می برن ولی به نظر من میارزه اگه لباس مارک دار بخوایی نفری 10 ریال گرفتن بردن

یه پیشنهاد هم دارم برات (مکه) رفتن به خیابان عزیزیه .... این ون های که می رن پاساژ های که مجانی هستن برید پاساژ محمود سعید ..... این پاساژ تو خیابان عزیزیه هست .... درست روبه روش فروشگاه سوق العزیزیه هست دیگه لازم نیست کرایه بدین . فقط یه چیز از فروشگاه محمود سعید بخرید که از نظر شرعی هم مشکل نداشته باشه
که تو وهمسرت دارین فقط می رین یکم سخت میشه بار کشیدن .ولی اگه جمعیتون زیاد به نظر من بخر .... راستی اگه از این می ترسی که کالسکه رو زیاد پرت کنن این طرف اون طرف می تونی(از مکه بخری تحویل هتل ندی با خودت بیاری . چون فرقی نمی کنه با اتوبوس که می برنتون جده می تونی بذاری تو قسمت باربری اتوبوس و با خودت باشه . اونجا هم که همه ساکها رو خودتون باید تحویل باربری هوایپمایی بدین
نازگلی جان از راهنمایی هات دنیا دنیا ممنون فکر نمیکنم خود ساکنین مکه و مدینه هم ه این خوبی و دقت میتونستن جوابمو بدن
نازگلی جون سیسمونی که خریدی فوق العاده زیباست معلومه که خیلی خوش سلیقه ای خویش اینه که بعضی هاش و هم تن دختر هم تن پسر میشه کرد واقعا عالیه مبارکه گلم
عزیزم به نظر من بیشتر لباس بچه بیار با خودت از هر فروشگاهی باشه قیمتاش خیلی مناسبه. من خودم اینجا تو کار لباس بچه ام اما از اونجا کلی آوردم. رنگووارنگ... اگه برند معروف خواستی از فروشگاه الراشد توی مکه میتونی بخری گرونه ولی از اینجا ارزونتره. لباس لباس لباس و وسایل کوچک بیار...منو هم اگه یادت بود دعا کن. بوس

* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *
یه سوال داشتم البته بی ربطه کسی رفته جده رو ببینه منظورم برای پرواز نیست برای دیدنه ارزش داره آدم بره اونجا
مرسی میترا جون لطف داری خانمی من که کاری نکردم .... ایشالا که سفر خوبی رو داشته باشی ....
در مورد جده هم باید بگم ما رفتیم البته چون ما خانوادگی رفته بودیم مکه یه ون رو یک روز کرایه کردیم و رفتیم جده اگه از نظر جایی دیدنی بگی خوبه جاهای قشنگی داره که خوبه ادم حداقل برای یک بار بره ولی در مورد خرید اصلاخوب نیست بیشتر وقت تلف کردن ..ما ونی که کرایه کردیم حدود 500 ریال بهش پول دادیم ما رو برد دوتا فروشگاه که یکیش انقدر گرون بود که اصلا نمی تونست خرید کنه البته همه مارک بوده ها ... یه پاساژ دیگه هم برد که جنس اش معمولی بود . مثل بیشتر پاساژهای مکه .. و بعد ما گفتم دیگه ببرمون جا های دیدی .. .. مسجد رو اب و اب نما روی رودخانه و چند جایی دیگه .... ولی در کل من همسری پشیمون بودیم از اینکه یک زوز کامل رو هدر دادیم نه به زیارت رسیدم نه خرید درست حسابی