2777
2789
عنوان

خیلی قلبم شکسته بیاید بگم چی شده

278 بازدید | 20 پست

چندوقت پیش با چندتا از دوستام قرار گزاشتم که بریم سوشی بخوریم من خیلی دوست داشتم امتحان کنم بقیه ام همینطور ولی راهش خیلی دور بود بهمون منم گفتم اشکالی نداره ماشین میارم خلاصه کلی برنامه ریختم بعدش کجا بریم ماشینو کی از بابام بگیرم و … ولی همشون دقیقه نود کنسل کردن هر کی با ی بهونه ای. 

الان بعد چند روز میبینم همشون باهم پاشدن رفتن سوشی خونه (میدونستن من خیلی دوس دارم سوشی امتحان کنم) و جاهایی که من گفته بودم بدون این که به من بگن کلی ام عکس باهم دیگه استوری کردن حتی اصلا براشون مهم نبود که حداقل من نفهمم. 

میدونم عقل سلیم میگه برات مهم نباشه خب حتما با تو حال نکردن ولی واقعا قلبم شکست، ینی احتمال ندادن که من ببینم رفتن جایی که من پلنشو ریخته بودم بدون این که به من بگن ینی با خودشون نگفتن ناراحت میشم.

این همه کار براشون کردم همیشه تو شرایط سخت کنارشون بودم محرم رازاشون بودم آخرسر بهم حس اضافه بودن و ناکافی بودن بدن. برا خودم ناراحتم که هیچوقت نمیتونم ی دوست خوب داشته باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.