۴ خرداد عروسی برادرم بود و دو روز بعد از دوتا پله خورد زمین و یکم مچش اسیب دید خیلی جزئی البته ولی دکتر اورژانس گفته بود یه ام ار ای بده هم برای مچت هم کمرت خلاصه چن روز بعدش از کمر و لگن و مچش ام ار ای گرفت و اتفاقی فهمیدیم تو لگنش یه توده ۱۳ سانتی هست دنیا رو سرمون خراب شد خانوادگی خیلی حالمون بد بود هم شوک بودیم هم بشدت ناراحت با کلی پرس و جو یه دکتر معرفی کردن ابولقاسم زاده که تا ام ار ای رو دیده بود گفته بود بدخیمه و ممکنه حتی پاشم قطع کنن به من ۱۰۰ میلیون دستمزد جدا بدید من عملش کنم!! دکتر کاسب و بی وجدانی بود اونروز خیلی دلم شکست و غصه خوردم یه دعا دیدم تو گوگل اسمش مشلول بود با وضو و بدن پاک رو به قبله ۱۰ بار پشت سر هم خوندمش با معنیش
برادرمم از تمام بدنش اسکن گرفت بالای ۶ تا متخصص رفت در نهایت گفتن بایدنمونه برداری بشه بفهمبم چیه امروز پاتولوژی زنگ زدن به پدرم که این نمونه برداری برای یه ادم کاملا سالمه! پدرمم گفته بودن کلی اسکن و ام ار ای داده مشخصه یه توده هست گفته بود برامون همه رو بیارید فقط بدونید اصلا چیز خاصی نیس و با دارو یا نهایت با جراحی برداشته میشه و اصلا بدخیم نیست