2777
2789
عنوان

اگر مریض دارین فقط و فقط یه دعاست که مثه معجزه‌اس

| مشاهده متن کامل بحث + 8534 بازدید | 83 پست
چشم عزیزم حتما

چشمت بی بلا گلم ممنون 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه دیسک گردن تمرینهای گردن انجام بده خیلی جواب میده

۲-۳ ماه پیش ۲۰ جلسه فیزیوتراپی و لیزر و پلاسما و طب سوزنی رفتم . اوایلش دردم بیشتر شد ولی جلسه ۹-۱۰ دردم خیلی کم شده بود بعد دکتره دید دردم کم شده یه ورزش بهم داد اون خیلی برام بد بود دردم رو بیشتر کرد . هر ورزشی رو نمیشه انجام داد 

اتفاقا عزیزم همون روز نیت کردم تا روزی که زنده ام روزی یکبار بخونمش برای شفای همه مریضا

سلام عزیزم خدارو شکر حاجت روا شدی دعای ما درحق عمدیگه میگیره خواستم بگم برای من که سلامتیمو به دست بیارم برای مریضیم که سه روزه متوجهش شدم بخون لطفا شماهم بگو برای چه نیتی من برات بخونم باشه؟قبوله؟

الهی امین🙏من نیت کردم بخاطر این موضوع بنیت همه مریضا و سلامتی خانوادم روزی یک بار این دعا رو بخونم

منم از دیروز شروع کردم چله برداشتم برا دوتا پسرام روزی دوبار میخونم ،آدابش مگه فقط وضو و رو به قبله نیست؟ یه سوال میشه همرا با صوتی خوند  یا خودمون تک؟پسرای منم دعا کن مشکوک به ناراحتی پوستی هستن