2777
2789
عنوان

یخچالمون سوخته

410 بازدید | 19 پست

سلام دوستان 

شبتون بخیر

چند روز دیدم یخچال خوب کار نمیکنه،تماس گرفتم با پشتیبانی الجی سرویس کار اومد،گفت کمپرسور سوخته 

باید تعویض بشه،اول گفت چند روز دیگه امروز بعد از کلی پیگیری گفتن قطعه نیست حدود ۵۰ روز طول میکشه تازه اگه برسه الان شرایط خیلی سخت شده بدون یخچال 😑

شما تجربه ای تو این زمینه دارید بدونم آخرش چی میشه و چقدر طول میکشه؟

یخچال ساید الجی هست

ممنون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه میگم وسیله برقی شانسیه  اینجا تمام کاربرا همش از الجی و سامسونگ میگن میگن اصلا خراب نمیش ...

شانسی نیس ممکنه برق بره محافظ نداشته باشه یا باز وبسته کردن زیاد یخچال وهر دلیل دیگه ای ب طریقه استفاده هم هس

من اصن باورم نمیشه ک موتورش سوخته

ببین عزیزم اپلیکیشن خدمت از ما رو نصب کن تعمیر کار ازت مشکل رو میپرسه شاید بشه درست کرد 

من پیکجم خراب شد هر کس اومد گفت بدرد نمی خوره از پنجره خونه بنداز پایین اونجا پیام گذاشتم در کمال ناباوری درستش کردن ۲۶ تومن جلو افتادیم 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍