2777
2789
عنوان

سیگنال اف

64 بازدید | 10 پست

سلام  ببخشید یه سوال داشتم  من  از روز سوم پریودی 7تا آمپول سیگنال آف  استفاده کردم با روزی سه تا لتروزول روز 12 سیکل رفتم سونو گف تخمدان‌های بیش از حد بزرگ شدن و  به تعدادی از فولیکولام 30م م  و چندتا شونم 25 م م   .بنظرتون  با فولیکول 25 بارداری اتفاق میفته 

. علایم  خفیف هایپر هم دارم 

سینال اف

ببین گلم خدا وقتی چیزی بخواد این عدد و رقما کشکه یه خانم بود رفته بود اون ماه اصلا فولی غالب نداشت بزرگش هشت. باردار شده بود همون ماه

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
سینال اف ببین گلم خدا وقتی چیزی بخواد این عدد و رقما کشکه یه خانم بود رفته بود اون ماه اصلا فولی غا ...

ممنونم عزیزم   ...آره هر چی خدا بخواد همونه  ولی من  قبلاً  با  فولیکولهای  ضعیف  دوبار باردار شدم پولی هر دوبار سقط شد  دکتر گف چون کیفیت نداشتن   ولی اینبار با اینکه دارو مصرف کردم  دوماهه باردار نشدم   این ماه هم دارومصرف کردم و باید اقدام کنم 

میدونم اسمش سینال اف هست  ولی نمی‌دونم چرا گوشیم اشتباه تایپ کرده 😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم   ...آره هر چی خدا بخواد همونه  ولی من  قبلاً  با  فولیکولهای& ...

ای جونم خودتونو تقویت کنید گرمی خوبه برا جفتتون زیر شکمتو با روغن سیاهدانه از روز چهار پریودی تا قبل تخمک گذاری ماساژ بده و تا میتونی پیاده روی کن بشدت برای تخمدان خوبه روزی هشت لیوان اب و قطعااااا خواب هردو منظم باشه تا سه ماه رعایت کن و تا میتونی قندو شکر و هله هوله نخورید تمومه

ای جونم خودتونو تقویت کنید گرمی خوبه برا جفتتون زیر شکمتو با روغن سیاهدانه از روز چهار پریودی تا قبل ...

ممنونم  عزیزم  گرمیجات میخورم ولی پیاده روی نمیکنم مثل مرغ کورچ  تو خونه نشستم  😔

ممنونم  عزیزم  گرمیجات میخورم ولی پیاده روی نمیکنم مثل مرغ کورچ  تو خونه نشستم  ...

تو خونه راه برو خییلی تحرک خوبه تخمدانو فعال میکنه. برقص 

تو خونه راه برو خییلی تحرک خوبه تخمدانو فعال میکنه. برقص 

خیلی ازت ممنونم  آره   حتما این کارو میکنم  

راستش از بس ناراحت و استرس دارم ک دل و دماغ بیرون رفتن ندارم 

خیلی ازت ممنونم  آره   حتما این کارو میکنم   راستش از بس ناراحت و استرس دارم ک دل و ...

عه چرا اخه شکر خدا باردار میشی فقط یکم سبک زندگیت مشکل داره درستش کن بسپار دست خدا تحرک و خواب منظم و تغذیه خوب تا سه ماه. سال دیگه همین وقتا دلم روشنه تاپیک زدی عکس نی نی تو گذاشتی بچه ها ببینن چقد نازه🥰😍

عه چرا اخه شکر خدا باردار میشی فقط یکم سبک زندگیت مشکل داره درستش کن بسپار دست خدا تحرک و خواب منظم ...

فدات بشم من  انشاالله  که همینطوره  قربونت برم 😍

آره میدونم سبک  زندگیم مشکل داره ولی تنبلیم میاد  😑