2777
2789
عنوان

اولین باری که دستم به روی مادرشوهرم بلند شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 62 پست
با داداشم دعوا میکردن مامانم رفته جداشون کنه مامانمو هل داده گفته تو تو زندگی ما دخالت میکنید حالا ...

خیییلی زشته 

دعوا با خواهر شوهر رو درک میکنم ولی مادر شوهر بزرگتره نهایت ناراحتی و بگو مگو پیش بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر زشت و ضایع

خیلی 

چون خالم یه تایمی بیمارشد و نمیتونست روپاهاش وایسه و تازه خوب شده یکم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

دیگه سر شدیم گول نمیخوریم 😈 ولی آخر جملت حق بود نه تنها دنبال یادگیری و ..‌ نیستن چند تام حرف بارت میکنن دیگه نذاری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خوبه کاربرا زحمت عنوان رو کشیدن خخ حداقل اونایی که به عشق عنوان اومدن چند تا کامنت اون موردی میبینن 😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

😂😂😂

میزاری یا نه؟ هر وقت تاپیک خوراکی زدی تگم کن اگر یادت‌موند

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
عروس خاله منم با دخترش خالمو زدن😐هنوز باور نمیشه چون خیلی باهم خوب بودن خیلییییی

منم فکر نمی‌کردم همچین کاری بکنه

آخه اون موقع حامله هم بود من میگفتم حتما به خاطر حاملگی هورمونلس بهم ریخته 

ولی خب یه سال گذشت بعد حاملگی و اینا هم نیومد عذر خواهی

حتی مامانم زنگ زد چند بار بله برون خواهرم دعوت کنه جواب نداد

ما زنگ زدیم بچه شو تبریک بگیم روز زایمان بازم جواب نداد

حالا بچه رو نمی‌ذاره ببینیم به داداشم میگه چون نیومدن ببینن بچه رو پس منم نمی‌ذارم😑

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

منم فکر نمی‌کردم همچین کاری بکنه آخه اون موقع حامله هم بود من میگفتم حتما به خاطر حاملگی هورمونلس ب ...

خدا شفاش بده الهی 

معلومه هم عقده ایه هم دیون 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
خدا شفاش بده الهی  معلومه هم عقده ایه هم دیون

هعی خواهر😔

البته داداشمم خیلی مقصزه

باید مدیریت میکرد

به جای مدیریت دعوا به مامانم میگف اون تو رو زد تو هم اونو بزن😂

مامانم گفت می‌ره بچشو میندازه میگه تو زدی بچم افتاد

کلا مقصر اصلی شکل گیری اون دعوا هم داداشم بود

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

هعی خواهر😔 البته داداشمم خیلی مقصزه باید مدیریت میکرد به جای مدیریت دعوا به مامانم میگف اون تو ر ...

وا داداشت که بدتره 

یعنی چی اون زد تو بزن 

واقعا هم تقصیر داره