parisa_akbari مدیر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 422 عنوان اولین باری که دستم به روی مادرشوهرم بلند شد | مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 62 پست چیه نکنه فکر کردید همچین کاری از عروس برمیاد فقط این تیترو زدم بیاید بهتون بگم که تو نی نی سایت فقط پستای جنجالی و خاله زنکی بازدید میخوره و کاربرا عشق همچین پستایی رو دارن اونوقت من غذا و دسر و خوراکی میزارم کسی اصلا به یه ورشم نیست چون ملت عاشق پستای فوضولی تو زندگی مردم هستنوسلام 1402/04/17 | 21:00 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تمشکم۷۰ی عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1691 هرچیم بدگویی مادرشوهر عزیزمو نمیکنم لاقل دوتا پست مفید میزارم الان فکر کردی اون ماهی ب ... امیدوارم هیچوقت جای من با همچین زنی قرار نگیریکه حال اون زمان منو تجربه کنی من ادعایی ندارم که قشنگه یا زشته فقط گفتم بیشتر رو دیزاینت کار کن اگه نیت بدی داشتم بهت میگفتم همین خوبه نمیگفتم تلاش کن !
parisa_akbari مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 422 امیدوارم هیچوقت جای من با همچین زنی قرار نگیری که حال اون زمان منو تجربه کنی من ادعایی ند ... حالا مگه چجور زنیه مادرشوهرت
تمشکم۷۰ی عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1691 حالا مگه چجور زنیه مادرشوهرت تو تاپیکام هست کاراییو که میشد بگم تعرف کردم