2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تاپیکو ترکوندن پست تون ندیدم....... 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
سلام عزیزم، من یادم نیست ،در مورد چی میگفتیم؟

سلام عزیزم شما گفتید براتون دفع طلسم انجام بدم؟ فرمودید اسم تون می.... هست ؟

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
سلام بله عزیزم

سلام عزیزم دیروز دیدم وقت اذانه پیام شمام نیومد گفتم قول دادم انجام بدم و به نیت همون دفع سنگین ترین و سیاه ترین طلسم....... 

شما هم مدام آیت الکرسی و وقت خوابم آیت الکرسی و چهارقل بخونین ان شاء الله همون طلسم بده دفع بشه و توکل به خدا هم داشته باشین 💙

ممنون عزیزم والا من آیه الکرسی ورد زبونمه دیگه

خواهش می کنم عزیزم 💙 

برای خروج موجودت ماورایی هم از زندگی تون اگر بتونین 45 روز سوره بقره گوش بدین هم کمک کننده هس خوندنش هم ثواب داره....... 

و راستش موقع خروج هم ممکنه همون علامت هایی آدم نشون بده که در حالت طلسم داشتیم خودم هم گوش دادن سوره بقره شش روزه شروع کردم یعنی امروز روز ششمه و روز اول و چهارم چون این ها داشتن خارج می شدن اعصاب خردی زیاد داشتم ولی بعدش آرامش خاصی خداروشکر داشتم دیگه تا 45 روز چندتا خارج بشن و این وضعیت باشه رو نمی دونم 

سلام ممنون، نه باز نشد دیگه دارم امیدمو از دست میدم انگار تو باتلاق دارم غرق میشم

خواسش میکنم ناراحت نشو ولی صد در صد مطمئن هستی همسرت همه ماجرا رو کامل برات تعریف کرده؟ آخه من موارد مشابه دیدم که طرف یه چیزهایی رو که نمیخواد برا خانومش حتی مادرش هم تعریف نمیکنه ، بعد حالا اینا هم چقدر از خدا شاکی میشن چرا مشکلم حل نمیشه در حالی که ...