2777
2789

البته فعلا دهمم مهر آینده میرم 11

فیزیک نوبت اول 16 مستمر 19 نوبت دوم 20

زیست مریض بودم نتونستم برم

ریاضی 20کل سال

زبان لب مرز

شیمی مستمر 16 نوبت اول 18 مستمر 20نوبت دوم 19

پُرمیشوی از آنچه...پُر کرده ای دیگران را

مث چی بخون که حسرت نخوری 

لایکم نکنید......      .  . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش  رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊   هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمی‌تواند از آن  بر علیه شما استفاده کند.     خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟

بهش میگم اگه رشته و دانشگاه خوبی میخوای از همین الان کنکوری خوندن رو شروع کن زیست رو ترکیبی بخون

تست هم بزن هرچی بیشتر بهتر اما تستی که بهت کمکت نکنه سطحت رو بالاتر نبره به درد نمیخوره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمین رو هم میتونی همین تابستون بخونی بعدا هی مرورش کنی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
زمین رو هم میتونی همین تابستون بخونی بعدا هی مرورش کنی 

زمین چیه

جغرافیا میگی?من اونو اصلا نخوندم معلم 5صفحه چاپشده داد بهمون گفت اینارو بخونید

شتتتتت

کتاب تست و تست و تست 

قلمچی شرکت کن

مشاور لازم نیست 

کلاس هم لازم نیس

فقط تست  دهم باید روزی شش ساعت بخونی 

یازدهم روزی هشت ساعت 

دوازدهم روزی ده ساعت 

یک کوچولو ورزش هر روز 

با سایت خدا حافظی کن 

کاربر اقا
آقا اشتب شد فیزیک نوبت اول 16مستمر19نوبت دوم 11

رو فیزیکت هم باید کار کنی

اگه تاثیر معدل رو برندارن حواست به معدلت هم باید باشه

زمین چیه جغرافیا میگی?من اونو اصلا نخوندم معلم 5صفحه چاپشده داد بهمون گفت اینارو بخونید شتتتتت

زمین شناسی واسه یازدهمه تو کنکور هم هست چیز سخت آنچنانی نداره

کتاب تست و تست و تست   قلمچی شرکت کن  مشاور لازم نیست   کلاس هم لا ...

گذینه 2میرم

فیزیک و شیمی هم کلاس میرم 

تابستون چیکار کنم

نصفشم رفته

اصلا هم کنکوری نمیخونم من خاک بر سر

کتاب چی بخرم?میکرو زیست نبتکران فیزیک آبی زیست و دارم

اینن بگم زیست رو هیچی سرم نمیشه

فیزیک هم با اون جوابام ترم 2معلم قابلیت اینو داره استوری کنه بنویسه ساقی هستم گردن نمیگیرم

معدلمم شد 18/76

انظباط ام شد 10/5

البته من خودم این نمره هارو گرفتم با کلاسای آموزشگاه

چون همیشه یا میکننم تو حیاط یا پیش معلم صندلی تکی میزارن😐

ی ریختن جوهر و سوزن ک این حرفا رو نداره بابا🗿

رو فیزیکت هم باید کار کنی اگه تاثیر معدل رو برندارن حواست به معدلت هم باید باشه

تابستون چیکار کنم

نصفشم رفته

اصلا هم کنکوری نمیخونم من خاک بر سر

کتاب چی بخرم?میکرو زیست نبتکران فیزیک آبی زیست و دارم

اینن بگم زیست رو هیچی سرم نمیشه

فیزیک هم با اون جوابام ترم 2معلم قابلیت اینو داره استوری کنه بنویسه ساقی هستم گردن نمیگیرم

معدلمم شد 18/76

انظباط ام شد 10/5

گذینه 2میرم فیزیک و شیمی هم کلاس میرم  تابستون چیکار کنم نصفشم رفته اصلا هم کنکوری نمیخونم ...

خیلی سبز  گاج  و تست های قلمچی 

از همین امشب شروع کن 

حد اقل امشب دو ساعت سه ساعت بخون 

تابستون مرور دهم 

کاربر اقا
تابستون چیکار کنم نصفشم رفته اصلا هم کنکوری نمیخونم من خاک بر سر کتاب چی بخرم?میکرو زیست نبتکران ...

انضباط چرا خب 🚶‍♀️

انضباط چرا خب 🚶‍♀️

هیچی بخداا

فقد 1بار سوزن گذاشتم زیر معلم فیزیکه ی بارم جوهر قرمز ریختم گفتم عه خانم پریود شدی دستمال بدم

ی بارم دختر چاپلوس یکی از معلما رو از پلع ها انداختح پایین

از 4تا پله ی تو حیاط

ی بارم آدامس گذاشتم زیر یکی از معلمت

یبارم با چاقو پیچای صندلی رو لق کردم معلمه از سکو افتاد

ی بار معلم ورزشه زیاد حرف میزد خواست بشینه صندلیو برداشتم

اخراج 1ماهه شدم

ولی ب نظر تو وقتی معلم ب دانش آموز توهین میکنه ما باید وایسیمو نگاه کنیم ?

تابستون چیکار کنم نصفشم رفته اصلا هم کنکوری نمیخونم من خاک بر سر کتاب چی بخرم?میکرو زیست نبتکران ...

اول از همه باید به کتاب درسی مسلط باشی فیلم آموزشی ببین نه همه‌ی کتاب رو اینجوری وقتت گرفته میشه اونجاهایی که خوب یاد نگرفتی رو فیلم ببین سایت آلا رایگانه

تو این زمان باقی مونده سعی کن به کتاب درسی دهم مسلط بشی

بعد از مهرماه که یازدهم شروع میشه تو همون کلاس سعی کن یاد بگیری که مثل الان نشه همزمان هم تست‌هاشو بزن هم دهم هم یازدهم رو

تو به کتاب هم ظاهرا مسلط نیستی الان نرو سراغ تست اول به کتاب مسلط شو

برای زیست سطح متوسط خیلی سبز پینوکیو سطح بالا آی کیو گاج واسه بقیه من خیلی نمیدونم از دبیرهات بپرس

اگه هزینه‌اشو داری از یازدهم قلمچی ثبت‌نام کن آزمون بده و باهاش پیش برو اگه نداری سوالات آزمونش میاد تو اینترنت بعد خودت بشین بزنشون غلط‌هاتو تحلیل کن

اگه یه کتاب تست رو زدی و حس کردی خوب یاد نگرفتی دوباره بزنش تست‌هایی که غلط زدی یا نتونستی بزنی رو علامت بزن که بعدا مرور کنی نکات تست‌ها رو هم حاشیه کتابت یا هرجا که فکر می‌کنی جلوی چشمته بنویس‌که بعد مرور شه

زیست رو هم ترکیبی بخون 

گفتارهایی که به هم مربوطن رو با هم بخون