uftfff مدیر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 2755 عنوان متولدین۹۷/۵/۶امسال پیش دبستانی میرن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 27 پست دوقلوهای من متولد۶/۵/۹۷هستن موندم امسال میرن پیش یا سال اینده؟هر دبستانی هم زنگ میزنم میگن بخشنامه نیومده 1402/04/17 | 18:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تابانییک عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 7197 خوب میگم که بچه من میره پیش یک بچه این خانم پیش دو دختر شما امسال پیش یک هم میتونین بزارین سال دیگه پیش دو میره عزیزم 💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
nastaran2296 عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 971 دختر من تیر ۹۸کی میره پیش دبستانی 👀امادگی که میگن چیه👀 به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم:)))
nastaran2296 عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 971 پیش یک پیش دو چیه 👀 به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم:)))
تابانییک عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 7197 پیش یک پیش دو چیه 👀 دوتا پیش هست اول پیش یک سال بعدش پیش دو بعدش اولکه معمولا همه همون پیش دو رو میزارن که قبل کلاس اوله 💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
springan عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 5928 چجوریه دختر منم تیر۹۷ پیش میره نمیدونم والا.ما تهران نیستیم.شاید اونجا فرق میکنه.ولی اینجا پنج سال کامل که میشه میرن پیش دبستانی.سال بعدشم کلاس اول دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ
springan عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 5928 اشتباه میکنی دختر من شهریور ۹۷ میره پیش اشتباه نمیکنم.همسایمونه دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ
baharbano عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 2259 دختر من تیر ۹۸ کی میره پیش دبستانی 👀 امادگی که میگن چیه👀 مهر ۴۰۲ میره آمادگیمهر ۴۰۳ میره پیش دبستانیمهر ۴۰۴ کلاس اول از بس که بها داده خدا بر زن و دختر* نازل شده در منزلتش سوره کوثر* هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی * زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر
springan عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 5928 مهر ۴۰۲ میره آمادگی مهر ۴۰۳ میره پیش دبستانی مهر ۴۰۴ کلاس اول امادگی و پیش دبستانی چه فرقی میکنندباهم.ما یه پیش دبستانی داریم اینجا یه دبستان😅 دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ
بیتاااآااآااآ عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2548 امادگی و پیش دبستانی چه فرقی میکنندباهم.ما یه پیش دبستانی داریم اینجا یه دبستان😅 امادگیو بیخیال همون پیش وبعد دبستان امادگیو خودتون توخونه کار کنید هزینه اضافیه خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو میسازه
nastaran2296 عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 971 مهر ۴۰۲ میره آمادگی مهر ۴۰۳ میره پیش دبستانی مهر ۴۰۴ کلاس اول مرسی عزیزم به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم:)))
baharbano عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 2259 امادگی و پیش دبستانی چه فرقی میکنندباهم.ما یه پیش دبستانی داریم اینجا یه دبستان😅 قبل از پیش دبستانیهدختر گلت سال دیگه میره پیش دبستانی از بس که بها داده خدا بر زن و دختر* نازل شده در منزلتش سوره کوثر* هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی * زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر
baharbano عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 2259 امادگی و پیش دبستانی چه فرقی میکنندباهم.ما یه پیش دبستانی داریم اینجا یه دبستان😅 من خودم پیش دبستانی کتاب ها رو گرفتم خودم ب دخترم تو خونه اموزش دادمخورد ب کرونا ریسک نکردم بفرستم بره از بس که بها داده خدا بر زن و دختر* نازل شده در منزلتش سوره کوثر* هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی * زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر