2777
2789
عنوان

پدر هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجببب. چقدر مرداتون ضعیفن پس

اصلا این حرفو نزن مدل مردها فرق داره با چشم تحریک میشن اگه مرد تحریک نشه پیش زنش نمیخوابه . پس حتما مردهای شما خواجه اند ... چون مرد تنوع طلبه ذاتش اگه بگی غیر از اینه اثبات علمو زیر سوال بردی. اگه شوهر پدر یا برادر شما تحریک نمیشه با دیدن ظاهر عجیب و زرق و برق دار این روزهای خانم ها یا شیخه یا خواجه ... منظورم از تحریک نعوظ نیست ممکنه تو ذهنش قیاس کنه همین یعنی ذهنش فعال شده و داره میگه زن من چرا ازین لباسا نمیپوشه یا بگه زن من امله یا خیلی متمدن باشع بگه زن من بهتر ازیناست پس چشمش که بره تو ذهنش نظر میده مقایسه میکنه و... 

من همیشه خواب تورا میبینم ...و تورا به آغوش میگیرم... اگر مادر نمیشوم این همه احساس م
اصلا این حرفو نزن مدل مردها فرق داره با چشم تحریک میشن اگه مرد تحریک نشه پیش زنش نمیخوابه . پس حتما ...

یعنی مردای شما به موی مادر خودشونم تحریکن؟؟

مگ مردا خوی حیوانی دارن؟

یعنی مردای شما به موی مادر خودشونم تحریکن؟؟ مگ مردا خوی حیوانی دارن؟

ببین این بحثش جداست حسه یعنی یه حس تفکیکی دارن بین محارمشون ولی غیر محارمشونو بدید اینکه میتونست یه دیقه ام با من باشه میبینن عمده مردها همینن منتها میتونن بروز ندن... 

من همیشه خواب تورا میبینم ...و تورا به آغوش میگیرم... اگر مادر نمیشوم این همه احساس م
واقعا بیخیال؟؟🙄 پدر خودتم همین کارا رو کنه میگی بیخیال؟🙄

متوجه منظورت نمیشم الان میخوای چکارکنی؟

میخوای بری ب مامانت بگی؟

میخوای بری ب پدرت بگی و باهاش دعوا کنی؟

اصلا چ کاری از  دست تو برمیاد؟

توروخدا الکی حرف نزن وفتی ننیتونی کاری کنی خودتو بکش کنار و اگه چبزی مد نظرتع پاشو برو انجامش بده تاپیک زدن نداره:/اخه ادم انقدر بی فکر

متوجه منظورت نمیشم الان میخوای چکارکنی؟ میخوای بری ب مامانت بگی؟ میخوای بری ب پدرت بگی و باهاش دعو ...

شما خیلی غلط میکنی بمن میگی بی فکر . عین آدم نظرتو باید بدی. عرضشو اگه نداری بسلامت

ببین این بحثش جداست حسه یعنی یه حس تفکیکی دارن بین محارمشون ولی غیر محارمشونو بدید اینکه میتونست یه ...

نه عزیزم .

ببین تنها کشوری ک تا الان محموم ب حجاب بوده ایرانه.

یعنی کشورای دیگه همه تو فکر تحریک شدنن؟