2777
2789
عنوان

پدر هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 86 پست
تا ابد حق

حالا شما خیلی نمیخواد به خودتون بگیرین.

در دیزی بازه حیای گربه کجا رفته؟

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله حرف شما کاملا متین اما واقعا خانما هم دیگه خودشونو ول کردن  من همین الان یه خانمی رو دیدم ...

ببین سر بی حجاب داشتن با لیاس ناحور فرق میکنه.

منم حجاب مو ندارم تونیک هم میپوشم تا حالا کسی نگاه بد بهم نکرده

دقیقا جاهایی که زیبایی بدن هست و بدون عیبه میتدازن بیرون .اما اگه همونا یه شلوار لی و تیشرت تنشون با ...

اره دیگه واقعا خارجی ها هم اینطور نمیگردن این شعار زن زندگی آزادی واسه بعضی ها دیگه شده بهانه واسه بی بند و باری

الهی گاهی نگاهی 
اگر نظر خانم های سایت رو بخوای ، باید بری به خانم های خیابون بگی‌ در پوشش کارتن یخچال بیان بیرون، در ...

عزمزم پست ها رو بخون .بنظرم اگه خانمها مثل غربیا با شلوار جین و تیشرت بیان بیرون خیلی عاریه وای لباسایی میپوشن که آدم شرمش میاد بگه اینا زنن .هر چیزی عرف خودشو داره .وگرنه الان دیگه کسی لنگ رید زدن مو نیست .خیلی عادی شده 

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

پس پسرام باشگاه نرن من ممکنه از هیکلشون خوشم بیاد به هرحال گناهه تیشرت نپوشن چه معنی داره بازو مازو ...

مردها باید آراسته باشن،باشگاه رو به عنوان ورزش میرن مثل خیلی از خانمها،ولی باید در انتخاب لباسشون مراعات کنن،

به هرحال اگه به گفته شما به خودشون برسن از جانب خانمها خطری براشون به وجود نمیاد،اما خانمها اگه حجاب رو رعایت نکنن در وهله اول به خودشون و بعد به جامعه آسیب میزنن،

زن باید دست نیافتنی باشه،نه اینکه از هرقسمت بدنش برای نمایش دادن استفاده کنه،نمیگم به خودش نرسه،انسان باید به خودش رسیدگی کنه ولی نظافت و آراستگی با بی حجابی فرق میکنه،

البته ۱۰۰ درصد،آقایون هم باید از نگاهشون مراقبه کنن وگرنه حتی زن با حجاب هم باشه مورد نگاه مریضشون قرار میگیره‼️

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
اره دیگه واقعا خارجی ها هم اینطور نمیگردن این شعار زن زندگی آزادی واسه بعضی ها دیگه شده بهانه واسه ب ...

عزیزم . بحث منو به اینجاها نکش😊

من بحثم لباس ناجوره و اینکه یک دفعه و خیلی ناگهان این تغییر فرهنگی باعث میشه قطعا به جامعه ضربه زده شه . باید به مرور جا انداخته بشه و البته حد داشته باشه

اینجاهم باید جابیفته. ادم مریض کلا مریضه ربطی ب حجاب نداره

اینجا فعلا قربانی میده 

دعوا واختلافات خانوادگی ‌ داخلی 

سر مردم گرم کردن با این موارد

وگرنه چرا قانونی نمیکنند این داستان بی حجابی رو؟؟؟😐

حتما به نفعشون که اینطور لنگ درهوا باشه این قضیه

هیچ چیزی بعید نیست عزیزم . خیانت حای توی سن ۵۰ سالگی هم میتونه اتفاق بیوفته چه ربطی داره! یبار لغزید ...

جانم منی که ۴۰ سالمه و بچم هم سن و سال شماست قطعا تجربه ی بیشتری از شما که حتی وارد زندگی مشترک نشدی  دارم، کسی با نگاه کردن به خانمی که یبار داره تو خیایون میبینتش خیانت نمیکنه!

خودت مختاری ، از تجربیات خودت استفاده کن و تصمیم بگیر

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.