2777
2789
عنوان

دلم گرفته نظر بدید

176 بازدید | 4 پست

سلام خانما من ده سال پیش با اصرار پدرم و مادرم ازدواج فامیلی کردم چون پدرم اعتقاد داشت دختر باید ازدواج کنه و همه دخترای فامیل ازدواج کردن اون موقه ۲۳سالم بود مادرمم گاهی با من دعوا که همه ادم شدن و تو شدی معظل خانواده ، البته پدرم مامانمو اذیت میداد مامانم هم عصبی ، حالا چن وقت با شوهرم دعوا و خواستم قهر کنم از شدت بداخلاقیا و وصع مالی شوهرم، مادرم زنگ زد گفت بیای اینجا فقیرتر و بی پول تر میشی ، چ فایده، من خیلی ناراحت شدم بالاخره من که نمیرفتم با دخترم مامانم خرجم بده که داره مستمری پدرم میگیره خودم یه فکری میکردم، دلم از این گرفته چ راحت خودشو کنار کشید یعنی پشتواته مالی و کمک نداری

با خدا باش پادشاهی کن😎
منم همینم همه جور بی احترامی دیدم ولی مجبورم بسازم چون حمایت خانوادم و ندارم مادرم صد بار پشت سرم‌گف ...

وقتی داشتن به زور شوهرم میدادن مامانم گفت برو اگه خوب نبود دو سه سال بعد طلاق بگیر واقعا حالم از خودم و انقدر بی تصمیمی خودم به هم میخوره من اون موقع به خاطر اینکه بابام مامانم ادیت نده راضی شدم

با خدا باش پادشاهی کن😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی داشتن به زور شوهرم میدادن مامانم گفت برو اگه خوب نبود دو سه سال بعد طلاق بگیر واقعا حالم از خود ...

دقیقا با همین دلایل ولی پشتمو خالی کرد من یه مرده متحرکم افسرده داغون باز سن تو خوب بوده من ۱۶سالم بود 

دقیقا با همین دلایل ولی پشتمو خالی کرد من یه مرده متحرکم افسرده داغون باز سن تو خوب بوده من ۱۶سالم ب ...

عزیزم درک میکنم واقعا درد اوره از صبح که اینطور گفت قلبم همش درد میگیره تو فشارم 😭

با خدا باش پادشاهی کن😎