2777
2789

دیشب بعد یع ماه، حس کردم نیاز دارم ک در مورد مشکلاتم حرف بزنم، و یکمم غر بزنم تا سبک تر بشم..

حقیقتا میترسم از این ک پیش دوستم، یا دوس پسرم از مشکلات خانوادگیم بگم ..

من الان واقعا بهترم، ولی دیشب یهو حس کردم مشکلاتم خیلی رو دلم سنگینی میکنه .. 

واقعا ازتون ممنونم ک دیشب صمیمانه کنارم بودید، و ب درددلم گوش دادید.. و معذرت میخوام اگه ذره ای تاپیک دیشبم رو روحیه تون اثر گذاشته ..!

اگه خدایی نکرده مشکلاتی داشتید و شرایطی پیش اومد ک حس کردید با درددل پیش دوستای نی نی سایتیتون اروم میشید، منو صدا بزنید تو تاپیکاتون .. 

پی نوشت: من در کل روحیم قویه و تاب اوریم بالاست و واقعا سعیم رو میکنم ک لحظاتی ک دوستام مشکلاتی دارن، یا غمگینن، بهشون کمک کنم ک این سرسختی و تاب اوری درونشون رو زنده کنن. پس اگه نیاز ب هم صحبت داشتید، میتونید با خیال راحت روم حساب کنید..(یع شبایی مث دیشب ک غما فوران میکنن رو فاکتور بگیرید!😊😂)

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

خداپدرتو بیامرزه که برامون از دم  ابراز تاسف نکردی اخه اینجا خیلی مده   

وافرین به اونایی که تربیتت کردن بابت قدرشناسی و ادبت

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

@morvared  

@maahhhhiiii  

@راضیم_به_رضای_خدا  

@فشناموسی  

@80mary  

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداپدرتو بیامرزه که برامون از دم  ابراز تاسف نکردی اخه اینجا خیلی مده      وافر ...

تشکر کردن بابت محبت دوستای عزیزم وظیفم بود ..❤️

چون گفتگویی ک دیشب با دوستان داشتم، باعث شد خیلی احساس سبکی کنم و واقعا حس میکنم بار سنگینی از روی دوشم برداشته شده.. 

عزیزم اینو همیشه یادت باشه باید باید از نظر روحی و روانی تخلیه بشی و احساساتتو بگی البته از اونجایی که خودت بهتر میدونی صحبت با دوست و فامیل و همسایه و دوست پسر قطعا فردا پتکی هست برای کسی که دردل کرده 

اینو منی دارم بت میگم که ظاهرم رو حفظ کردم و به خاطر غرورم بروز ندادم و شد یک مشکلی که الان چند ساله درگیرم باش امید دارم حال دلت همیشه خوب باشه 🦋🌹الان میگم کاش احساساتم رو میگفتم .....انقدر خودمو عذاب نمیدادم

قدرخودتو بدون و سلامتیت و روح و روانتو خرج کسی نکن 🌹

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
@yamahdy    

منم الان چند روزه دلم داره میترکه

مشکل من هیچ وقت حل نمیشه

بعضی وقتا باهاش کنار میام و خوبم ولی خیلی وقتا دیگه نمیتونم کم میارم

الانم ازون روزاست که کم آوردم

خدایا حودت کمکمون کن

دلم برات تنگ شده حسین

خواهش میکنم عزیزم دست از تلاش ورندار مطمئنم موفق میشی

ممنونم .. حتما❤️

عزیزم اینو همیشه یادت باشه باید باید از نظر روحی و روانی تخلیه بشی و احساساتتو بگی البته از اونجایی ...

ممنونم .. حق با شماست ..❤️

منم الان چند روزه دلم داره میترکه مشکل من هیچ وقت حل نمیشه بعضی وقتا باهاش کنار میام و خوبم ولی خی ...

ممنونم عزیزم.. ❤️

امیدوارم خدا ب من و شما و جمیع امت محمد نظر کنه و در برابر مشکلات صبری زیبا بهمون عطا کنه..

خوشحالم که حالت بهتره🥹🫶🏻

ممنونم ..🫂💞