2777
2789

چند وقت قبل زایمانتون دردایی مثل پریودی داشتید 

من الان گاهی درد دارم مثل دردای پریودی گاهی هم واژنم یهو تیررر میکشه یا کشاله های رونم

تغریبا میشه گفت دو هفته ایی هست که گاهی این دردارو دارم

الان هفته ۳۶ هستم

استرس زایمان دارم🥲

و بیشتر این استرس هم بخاطر شرایطمه

چون از دیروز همسرم برای چهار روز مجبور شده بره ماموریت کاری فقط مامانم پیشمه و‌یه پسر ۵ ساله دارم و میترسم زایمان کنم توی این شرایط مامانمم چون اینجایی نیست استرس میگیره و میدونم  شرایط سخت میشه موقعی که دردم بگیره😢😢😢

خلاصه همه اش دغدغه و نگرانی اینو دارم و میدونم همین نگرانی بده برای زایمان زود

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

توی روبیکا ب خانم دکتر پیام بده خداخیرش بده الهی هرچی میخاد گیرش بیاد فقط باید اعتماد داشته باشی تا کمکت کنه رایگانه

فقط هرچی ازت خواست بده

@InaznamoAynaz

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون

تازه زایمان نکردم.اما نگران نباش.۳۶ هفته دیگه رسیده😍من بچه اولم سی و شش هفته و چهار روز دنیا اومد بدون مشکل

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره من ماه آخر همش درد پریودی داشتم نشونه باز شدن دهانه رحمه، وقتی رفتم بیمارستان 4 سانت بودم، استراحتتو بیشتر کن تا همسرت به سلامتی برگرده

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
توی روبیکا ب خانم دکتر پیام بده خداخیرش بده الهی هرچی میخاد گیرش بیاد فقط باید اعتماد داشته باشی تا ...

در چه مورد راهنمایی میکنه منو؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
توی روبیکا ب خانم دکتر پیام بده خداخیرش بده الهی هرچی میخاد گیرش بیاد فقط باید اعتماد داشته باشی تا ...

خجالت بکش

@نی_نی_یار_پنج  

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
تازه زایمان نکردم.اما نگران نباش.۳۶ هفته دیگه رسیده😍من بچه اولم سی و شش هفته و چهار روز دنیا اومد ب ...

میدونم اوکیه گلم دکتر بهم گفت فقط استرس دارم شوهرم نباشه زایمان کنم و مامانم ۶۰ سالشه از شهر دیگه اومده پیشم میدونم اون لحظه که دردم بگیره هول میکنه چون هم من رو دستشم هم پسر ۵ سالم هم کلی وسایل که باید بیاره بیمارستان اینجا هم کسی رو ندارم

میدونم اوکیه گلم دکتر بهم گفت فقط استرس دارم شوهرم نباشه زایمان کنم و مامانم ۶۰ سالشه از شهر دیگه او ...

نگران نباش گلم.

انشالله تا شوهرت بیاد نی نی نمیاد.

اما این علائمتم طبیعیه ماه آخری دیگه.

استراحتتو بیشتر کن.بچه اولت چند هفته بدنیا اومد؟

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
خیلی زوده برا طبیعی

نه عزیزم کجا زوده.استرس نده.

دختر من ۳۶ هفته و ۴ روز با وزن ۳۱۰۰ کاملا سالم دنیا اومد خداروشکر.

نگران نباش گلم. انشالله تا شوهرت بیاد نی نی نمیاد. اما این علائمتم طبیعیه ماه آخری دیگه. استراحتت ...

مرسی عزیزم

منم واقعا میدونم اگه شوهرم بود و خیالم راحت بود لز شرایط همه چیز سر وقتش اتفاق میفتاد ولی الان این استرس لعنتی که از دیروز که شوهرم رفته افتاده به جونم داره کلافه ام میکنه

پسر با شروع هفته ۳۸ دنیا اومد

نه عزیزم کجا زوده.استرس نده. دختر من ۳۶ هفته و ۴ روز با وزن ۳۱۰۰ کاملا سالم دنیا اومد خداروشکر.

بخدا استرس این‌ ندارم که سن بارداریم کمه چون از یکماه پیش آمپول بتا زدم برای ریه از طرفی وزن بچه اوکیه 

دکترم هم گفته اگه دنیا بیاد همه چیز براش اوکیه و نگران نباشم

میگم که فقط استرسم بهاطر این چهار روز نبود شوهرمه البته امروز تموم بشه میشه ۳ روز😢😢😢

بخدا استرس این‌ ندارم که سن بارداریم کمه چون از یکماه پیش آمپول بتا زدم برای ریه از طرفی وزن بچه اوک ...

نه انشالله سر موقع زایمان می کنی الان خیلی زوده کم کم دو هفته دیگه جا داری اگه دردات شروع بشه به شوهرت زنگ بزنی می تونه خودش و برسونه یا نه همون ۳ روز دیگه می تونه بیاد؟

ساک بیمارستان و بستی ؟ دکتر و بیمارستان مشخص؟ دردات شروع شد واستا هر ده دقیقه یکبار که شد اسنپ بگیر با پسرت و مامانت برید بیمارستان چون دردا می ره و میاد خودت می تونی کارای پذیرش و بکنی