2777
2789
عنوان

خسته شدم از این زندگی

586 بازدید | 42 پست

مامان و بابام وضع‌مالی متوسطی دارن ولی هیچی حالیشون نیست نه مارو تفریح میبرن شهربازی پارک و... هیچ جا راه دورمون خونه مامانبزرگه همیشه تو زندگیمون دعوا و جنگ و جدله پدرم آدم بشدت شکاکیه

هیچوقت درک نمیکنن منم احتیاج دارم به خوشگذرونی و تفریح 

حالم خیلی بده فردا خونه خاله مامانم یه مراسم هست امروز دختردایی های مامانم گفتن فردا بریم پارک بانوان از اونجا بریم خونه خاله مامانم(یکیشون ۱۸ سالشه یکی ۲۴ یکی ۱۹ یکی ۱۶  یکی ۲۳)منم ۱۵ سالمه

حالا بابام اجازه نمیده 

نه کلاس تابستانی نه شهربازی و پارک 

کاربری دست دو نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه تاپیک گفتی شوهرت وسایل میشکنه 

تو یه تاپیک گفتی کارنامه دخترتو گرفتی 

الانم که میگی۱۵سالته‌...

بالاخره درچه حالی؟؟؟ دروغ تا کی؟؟؟؟؟؟؟؟

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
تو یه تاپیک گفتی شوهرت وسایل میشکنه  تو یه تاپیک گفتی کارنامه دخترتو گرفتی  الانم که میگ ...

بس‌کن تو رو خدا همه اینجا یه ادم ۱۵ ساله رو بچه میبینن 

همش رفتارهای بابامه تاپیک میزنم تا ببینم نظر شماها چیه

کاربری دست دو نفره
خب حرفش چیه چرا اینا که فامیلن

الان خونه مامانبزرگم بودم زنگ زدم گفت میشه برم گفت نه گفتم خواهش میکنم گفت گفتم که نه 

حرفی نداره یه روانیه خسته شدم دلم میخواد بمیرم دلم میخواد از همدیگه طلاق بگیرن من راحت بشم 

خستم خیلی خسته

کاربری دست دو نفره
الان خونه مامانبزرگم بودم زنگ زدم گفت میشه برم گفت نه گفتم خواهش میکنم گفت گفتم که نه  حرفی ند ...

عزیزم حالا اینقدر خودتو اذیت نکن

یواش یواش مستقل شو

از یه جایی به بعد کسی نمیتونه محدودت کنه

اگر مادرت هست بگو کمکت کنه

خواهری چیزی

عزیزم حالا اینقدر خودتو اذیت نکن یواش یواش مستقل شو از یه جایی به بعد کسی نمیتونه محدودت کنه اگر ...

خواهرم ۹ سالشه 

مادرمم که کلاً هیچوقت بفکر خودش نیست 

نمیتونم رو درسم تمرکز کنم یه اتاق ندارم برا خودم

کاربری دست دو نفره

منم مجرد بودم هیچ تفریحی نداشتم همش باید آبجی کوچیکم نگه می‌داشتم بچه داری در غیر اين صورت کتک هم میخوردم نتونستم درس بخونم ترک تحصیل کردم ۱۵ سالگی ازدواج کردم الان ۱۸ سالمه شوهرم هم آدمی فرصت طلب خودخواهی خیلی بی درک فهمه فقط بفکر خودشه اجازه بیرون رفتن هیچکاری ندارم💔 دست بزن هم که هیچی .. میخام بگم فکر نکن که فقط تویی مشکل داری قوی باش ادامه بده خدا هست