تعجبم از کسایی که هنوز ماکارانی رو غذای سطحی و ارزونی میدونن باباجان ماکارانی ۵۰۰گرمی شده ۳۰ تومن ...
والا
جزو لاکچری هاست
مثل خیار لا ميوه ها
روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیدهای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بیعیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
خدایی دیگه کسی جایی نمیره بمونه حالا شما هم با یکبار قرمه سبزی.عدس پلو . ماکارانی.یکبارم مرغ سر کن. ...
مشکل اصلی من اینه اصلا شوهرم منو درک نمیکنه با اینکه من تو زندگی خیلی مراعاتشو میکنم، هیچی نمیخره از پوشاک وخوراکم در حد بخور ونمیر میگیره همیشه یخچالمون خالیه،، باز الان که من ازش یک در خاست میکنم جبهه میگیره، منت میزاره،
مشکل اصلی من اینه اصلا شوهرم منو درک نمیکنه با اینکه من تو زندگی خیلی مراعاتشو میکنم، هیچی نمیخره از ...
توام تو زندگی دلت نسوزه براش
روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیدهای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بیعیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
به ولاه الان کلی پول بدهکارم به داداشم ومامانم همش واسه زندگی خرج کردم، الان بهش میگم بیا بریم خرید واسه خونه اصلا مهمون میخاد بیاد که هیچ واسه خودمون چیزی بخریم کلا همه چیز خونه صفر شده یک هفتس ای امروز وفردا میکنه
ممنونم، ماشینم نداریم نمیدونم دو روزشو مرخصی بگیرم باقی برم سرکار پدرشوهرم ندارم بیاد پیشش تنها هم ...
خودش بیکار نمیمونه یه چرخ تو خونه میزنه یه چرخ تو شهر