2777
2789
عنوان

مهمان میخواد بیاد برامون توانشو نداریم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2299 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مشکل گوشته چند روزی میتونی یه کاری کنی مثلا یه روز ماکارانی بپز واسشون یروز برنج با کوکو

کلا فعلا که چیزی نخریده،هنوز قراره بخره، من گفتم چون چند روز مهمون داریم گوشتم باید بخریم اون میگه نه لازم نیست توانشو ندارم، من میگم حالا بدون مرغ میشه ولی گوشت حتما باید باشه

مهمون مهمیه؟منظورم اینه خیلی وقته نیومدن و باهاشون رودروایسی دارین؟ مرغ یا ماهی دارین؟

اولین باره همشون دارن میان، سنشون بالاست، من با ادمای سن بالا رودربایستی دارم روم نمیشه غذای نونی حتی جلوشون بزارم، 

تو این وضعیت اقتصادی میهمانتون خیلی ادم بی ملاحظه ایه

نه بنده خداها از اوضاع مالی ما خبر ندارن چجوریه، همم اینکه بی ملاحضه نیستند فقط مجبورن اینجا کاری پیش اومده که دارن میان

با چیزای دیگه غذا درست کن، سیب زمینی و تخم مرغ و ماکارونی و.. اگه میان چند روز بمونن باید حداقل با د ...

حتما اینجورین بنده خداها، صدبار زنگ زدن میگن هرچی لازم داری بگو بیاریم ولی من دوست ندارم، اخه زیادم مهمون نداریم،ولی شوهرم با این وجود چند روزه قیافه میگیره واسه من انقد واسم خرج نکرده که الان واسش زور داره

عزیزم تاپیکای قبلیتو خوندم بنظرم حتما شاغل شو

از ارایشگری و منشی مطب بگیر تا مربی مهد این کارا رو از پسش برمیای پسرتم هشت سالشه کوچیک نیست ...بار خودتو ببند و از این زندگی خلاص شو

فامیل خودت هستن؟اگه از فامیل خودش بودن کباب جلوشون میذاشت

خخخ، نه والا واسه فامیل خودش بدتره، همیشه میگه فامیل من مگه نیست نمیخواد فلان کارو کنی نمیخواد خوب پذیرایی کنی ولی من هیچ وقت نمیتونم مثل شوهرم باشم

عزیزم تاپیکای قبلیتو خوندم بنظرم حتما شاغل شو از ارایشگری و منشی مطب بگیر تا مربی مهد این کارا رو ا ...

اره خیلی دوست دارم، همیشه همین تو ذهنمه که باید ازش جدا بشم اصلا هیچ درک نمیکنه منو، 😔😔😔😔

الهی بگردم پول پس انداز نداری

یکم پول از داداشم دستمه، دلم نمیاد خرج کنم چون خودشم لازم داره همم که انقد بدهکارم بهشون، هرچند بازم نصف پولی که دستم بوده اجبارن خرج کردم، هی بهش میگم بیا پولتو بگیر میگه باشه دستت بعدا بهم میدی ولی من گفتم نه خرج نمیکنم حالا میترسم خرج کنم انقد که گفتم لازم ندارم بیاد بگه بده پولمو😂😖