الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه مشکل گوشته چند روزی میتونی یه کاری کنی مثلا یه روز ماکارانی بپز واسشون یروز برنج با کوکو
کلا فعلا که چیزی نخریده،هنوز قراره بخره، من گفتم چون چند روز مهمون داریم گوشتم باید بخریم اون میگه نه لازم نیست توانشو ندارم، من میگم حالا بدون مرغ میشه ولی گوشت حتما باید باشه
با چیزای دیگه غذا درست کن، سیب زمینی و تخم مرغ و ماکارونی و.. اگه میان چند روز بمونن باید حداقل با د ...
حتما اینجورین بنده خداها، صدبار زنگ زدن میگن هرچی لازم داری بگو بیاریم ولی من دوست ندارم، اخه زیادم مهمون نداریم،ولی شوهرم با این وجود چند روزه قیافه میگیره واسه من انقد واسم خرج نکرده که الان واسش زور داره
یکم پول از داداشم دستمه، دلم نمیاد خرج کنم چون خودشم لازم داره همم که انقد بدهکارم بهشون، هرچند بازم نصف پولی که دستم بوده اجبارن خرج کردم، هی بهش میگم بیا پولتو بگیر میگه باشه دستت بعدا بهم میدی ولی من گفتم نه خرج نمیکنم حالا میترسم خرج کنم انقد که گفتم لازم ندارم بیاد بگه بده پولمو😂😖