الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
من یه بار رفتم کارخونه دستمال کاغذی،از لحاظ بهداشت صفررر بودن بخدا دستگاه خراب میشد کارکنانش با جوراب میرفتن رو دستمالا پا میذاشتن و همونو بسته بندی میکردن
البته قبل از لینکه اون دستمال جورابیارو بسته بندی کنن ب دستای خودشون الکل میزن ک مثلا خیلی بهداشتین
آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤
منم می خواستم تاپیک بزنم چ دستمال کاغذی بگیرم تیکه تیکه نشه من یه مدت از اون پارچه ها که قدیم واسه کهنه بچه استفاده می کنن داشتم هر دفعه اونو می بردم بعدم همزمان دستم و می شستم اونم می شستم پهن می کردم رو بخاری اتاق همیشه رو شمعک بود هم دستمال ضد عفونی می شد هم دستمالا تو دید نبود زیاد