2777
2789
عنوان

وسواس کودک ۲ونیم ساله

265 بازدید | 13 پست

دوستان من دوتا پسر دارم یکیش یک سال و نیم یکیش دو سال و نیم

اولی بخاطر دومی یه مدت خونه مامانم تنها گذاشتم 

خانواده شوهرمم ارثی وسواس دارن

همسرم وسواس اجباری داره

گاهی تو خونه دعواهای بدی کردیم جلو بچه ها

خلاصه شرایط مساعد وسواس بچمه

الان باید دمپایی ها رو جفت کنه

درها رو مراقبه ببنده و باز نذاره

اسباب بازیا رو جاهایی که مدنظر خودشه باید بذاریم

کاری که میخاد خودش انجام بده اگه ما انجام بدیم باید از اول انجام بده

نمیدونم واقعا وسواسه یا نه

کسی تجربه داره؟

چیکار میشه کرد در برخورد با موقعیتهایی که برامون پیش میاد مثلا لباسشو دربیاری داد میزنه که باید خودم بپوشم و از اول خودم دربیارم

دخترمنم همین بود شروع سن‌لجباریشه وسواس نیس

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمن دو سالو۸ماهشه خیلی چیزارو میگه خودم انجام بدم وما نباید دست بزنیم به نظرم این وسواس نیست 

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
پسرمن دو سالو۸ماهشه خیلی چیزارو میگه خودم انجام بدم وما نباید دست بزنیم به نظرم این وسواس نیست 

واقعا؟

خانواده شوهرم وسواس دارن 

میترسم ژنتیکی وسواس داشته باشه

موقع خواب پتو می کنه تو دهنش

پتو از یه گوشه شروع می کنه میجوه بعد میگم بیا بریم غذا بخور میگه مامان بذار تمومش کنم

تو یه شهرستان کوچیکم  نمیدونم روانشناس کودک هست یا نه

ببین آنلاین پیدا میکنی باهاش مشورت کن چون زمینه ارثی داره بهتون راهنمایی میکنه نوع رفتار و برخورد شما هم مهمه

شاید کوچکترین رفتاری از جانب شما رفتارش رو تعدیل یا تشدید کنه 

سلامت روان هم به اندازه سلامت جسم مهمه و وسواس الان یکی از مواردییه که زیاد میبینیم و خود فرد بیشتر اذیت میشه بهتره پیگیر باشید تا راحت تر زندگی کنه

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
یه بچه هزار ماشالله مرتب و منظم. انگ وسواس بزن. بعد خب وسواس همه دارن. بعضی وسواس چیدن. بعضی شستن. ...

کاش اینطور باشهه

امروز خیلی گریه کردم عاقبت زندگی بچه ام مثل من و باباش نشه.

من خودم روانشناسی خوندم

و بعد ازدواج متوجه وسواس پدرش شدم

رفتارعلی کنترل گری و پرخاشگری و بدبین بودن و گاهی خساست و حسابگری و ....

تقریبا بیشتر وقتها در حال قانع کردن اطرافین و بحث کردن

زندگی ام با اعتقاد نگه داشتم وگرنه باید تو دوران عقد باید فرار می کردم

دلم نمیخاد پسرم مثل پدرش بشه

و تو زندگی شاد نباشه...

کاش اینطور باشهه امروز خیلی گریه کردم عاقبت زندگی بچه ام مثل من و باباش نشه. من خودم روانشناسی خون ...

مطمئن باش شاد هست . و مطمئن باش همون اعتقادات بچه ات رو کمک میکنه.

ببین آدمها در حال بحث و قانع کردن هستن، چون طرف مقابل میخواد بحث و قانع بشه.

من کسی بخواد بحث و قانعم کنه. با یه باشه هم به بحث خاتمه میدم هم طرف فکر میکنه که قانع کرده و خوشحال میشه. 

نگران نباش.