2777
2789
عنوان

ویار در بارداری ربطی به جنسیت داره ؟ با تجربه ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 68 پست
من هم دلم شیرینی میخواد  هم شوری  یعنی هوس هر دو رو میکنم افتضاح 😔 قندم ۹۸ هست دکتر مم ...

اع خب کلا میلت قبل بارداری هم شیرینی بوده 

سعیتو بکن رعایت کنی دیگه چاره چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اع خب کلا میلت قبل بارداری هم شیرینی بوده  سعیتو بکن رعایت کنی دیگه چاره چیه

آره من صبح شکلات صبحانه میخوردم ظهر شکلات میخوردم غروب باز کیک و باقلوا و ....

ببین یعنی یاد چیزایی که میخوردم میفتم الان دلم میخواد گریه کنم 

دلم لک زده واسه شکلات اسنیکرز واسه نوتلا و شکلات فرمند و باقلوا 

یعنی من شام هم شکلات میخوردم هرروز قهوه میخوردم

ناهار پلو میخوردم

بارداری برام داره خیلی سخت میگذره 😔

همه ی عشق ها و امید های زندگیم رو از دست دادم 

من بیدار میشدم به عشق شکلات

آره من صبح شکلات صبحانه میخوردم ظهر شکلات میخوردم غروب باز کیک و باقلوا و .... ببین یعنی یاد چیزایی ...

چه بامزه ولی انقد دوست داری 

من برعکس تو اصلا دوس ندارم 

قدرت خدا 😄

سخت نگیر تموم میشه 

چند هفته ای ؟

چه بامزه ولی انقد دوست داری  من برعکس تو اصلا دوس ندارم  قدرت خدا 😄 سخت نگیر تموم میشه ...

۸ هفته م .

دکترم رژیم داده بهم میوه و شیرینی و شکلات و پلو و همه چی رو ممنوع کرده گفته باز باید برم آزمایش قند بدم 

یعنی کوفت نمیتونم بخورم 

من خیلی میوه دوست نبودم ولی از وقتی ممنوع شدم همش دلم میخواد یه هندوانه ی گنده رو بگیرم بذارم جلوم همه‌شو قاشق بزنم بخورم 

من سر دخترم از صبح كه بيدار ميشدم تهوع داشتم تا بالا نمياوردم اون روزم روز نميشد از بوي مرغ هم خيليي بدم مياد 

ولي الان سر اين حال تهوع ندارم همه چي دوست دارم از هيچي بدم نمياد ولي شوري و شيرني ترجيح ميدم نه ترشي سر دخترم كلي ورم كرده بود صورتم قرمز و جوش زده بود اين نه ورم دارم نه جوش احساس ميكنم صورتم لاغر شده 

امروز ١٣ هفته شدم حالا ديگه نميدونم اين چيه دوشنبه سنو دارم اگه معلوم شد ميام ميگم 

آره من صبح شکلات صبحانه میخوردم ظهر شکلات میخوردم غروب باز کیک و باقلوا و .... ببین یعنی یاد چیزایی ...

اینجوری ک توی میانسالی مبتلا ب دیابت‌میشی و تا اخرعمرت از اکثر مواد غذایی محروم!!!!

سایه من بالای سرهمتون باشه صلوات  
۸ هفته م . دکترم رژیم داده بهم میوه و شیرینی و شکلات و پلو و همه چی رو ممنوع کرده گفته باز باید برم ...

ای جانم 

آره سخته همه چیز ممنوع کرده

فک کنم یه تایمی رعایت کنی دیگه اوکی شه 

اخ بی حالی منم دارم شدیدها  با سختیییی امروز خونه رو گردگیری جارو کردم

سلام عزیزم تروخدا جواب بده به کمکت احتیاج دارم توی یکی از تاپیکها در مورد یبوست و بیرون زدگی مقعد گفتی که این مشکلو داشتی....حالا منم همون مشکل واسم بوجود اومده میشه بگی برای رفع این مشکل چی کردی؟؟؟

سلام عزیزم تروخدا جواب بده به کمکت احتیاج دارم توی یکی از تاپیکها در مورد یبوست و بیرون زدگی مقعد گف ...

سلام عزیزدلم

اونموقع که حالم وحشتناک بود رفتم دکتر گوارش معاینه کرد

گفت بدجور زخم شده

دو مدل شیاف داد

یکی شب میزاشتم تا صبح کلی خوب بود زخممو خوب کرد 

یکی شیاف گلیسیرین بود که قبل دفع میزاشتم‌که لیز کنه

یه پماد دست ساز داده بود اونم قبل دفع باید میزدم که تنبلی میکردم یکم بهتر شد نزدم 

بعد پودر ملین داده بود بهم 

گفت روزی ۸ لیوان اب بخور 

با هر وعده غذایی بدون استثنا سبزی یا کاهو بخور 

رو کاهو روغن زیتون میریختم میخوردم هر وعده

روری ۶ تا انجیر و ۶ تا الو خیس میکردم میخوردم

خوب شد و روان شد 

با اون‌شیلف ها هم زخمم خوب شد 

ولی اون بیرون زدگیه هست متاسفانه

خیلی بده :(

فک نکنم جز جراحی راهی داشته باشه

فعلا میسازم باهاش

سلام عزیزدلم اونموقع که حالم وحشتناک بود رفتم دکتر گوارش معاینه کرد گفت بدجور زخم شده دو مدل شیاف ...

مرسی عزیزم که انقد خوب توضیح دادی برام ممنون....معذرت میخوام شما بیرون زدگیتون چقدره؟

سلام عزیزدلم اونموقع که حالم وحشتناک بود رفتم دکتر گوارش معاینه کرد گفت بدجور زخم شده دو مدل شیاف ...

راستی یچیزیم راجع به تاپیکت بگم...من همه حالتای شمارو داشتم و بچم پسر بود