2777
2789

سلام خدمت کاربران عزیز.

خواهر یکی از بستگان بنده که در شهر اصفهان مستقر هستند عکاس هستند.

برای یک پروژه عکاسی نیازمند مدل هستند و ازم خواستند براشون مدل پیدا کنم.

شرایط و ویژگی های ظاهری:

بدون هر گونه سابقه تزریق و جراحی زیبایی (خودمونی بگم صد درصد ارگانیک باشه و تراریخته نباشه!)

ترجیحا بدون خالکوبی بر روی صورت و دست ها از ساعد تا انگشتان.

خیلی لاغر و خیلی اندامی نباشند.

لباس سر صحنه در اختیار مدل قرار خواهد گرفت ، در صورتی که لباس خاصی دارید، با هماهنگی خاصی میتوانید از لباس خود استفاده کنید(لباس های سنتی و محلی پذیرفته میشود)

مزایا:

عکسهایی حرفه ایی از شما گرفته میشود و نسخه های از آنها هم به صورت دیجیتال و هم به صورت چاپ شده در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

با کسب اجازه از شما ما از عکس شما به عنوان نمونه استفاده میکنیم و اگر شرکتی پیشنهاد همکاری داد ،ما شما را به اون شرکت به عنوان مدل عکاسی معرفی میکنیم.

فعالیت  پیش رو دارای مجوز بوده و تابع قوانین است، ضمنا حریم خصوصی و مسایل اخلاق حرفه‌ای به شدت حایز اهمیت است.

اگر سابقه قبلی نداشته باشید، فرصت خوبی برای شروع است.

در صورتی که سابقه فعالیت به عنوان مدل را داشته باشید، با ارایه نمونه کار ، میتونید قرارداد ببندید.

اگر پرسش یا ابهامی دارید مطرح کنید.

آقایی هستم که خانمها برایم محترم هستند.  اینجا هستم تا به شما کمک کنم یا از شما راهنمود بگیرم.

اصفهان یکم دورههه

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ععععع آقایی😐🤦

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ععععع آقایی😐🤦

طرف شما یه خانومه... بنده در این کار دخیل نخواهم بود.

آقایی هستم که خانمها برایم محترم هستند.  اینجا هستم تا به شما کمک کنم یا از شما راهنمود بگیرم.
ععععع آقایی😐🤦

یکبار خودشون به روش مشابه اطلاعیه زدن، چند هزار تا پیام براشون اومد!

از من خواست برای پروژه جدیدشون چند نفر را معرفی کنم.

من هم از بین کسایی که واقعاً راغب هستند، اطلاعات تماس رو میدم.

دفترشون هم مجوز داره و ثبت شده است. و قایل استعلامه.