2777
2789

سلام خلاصه میگم

من مشکل زخم روده دارم (التهاب و کولیت)

شیاف استفاده میکنم هر شب،نفخ میکنم و باید دسشویی راحت باشم ببخشید منو 

ن مهمونی میرم ن جایی اونایی ک مشکل روده دارن میدونن چیمیگم 

بعد یسالو نیم حامله شدم اون معجزه وار 

الانم پدر شوهرم اینا دارن خونشونو رنگ میزنن میگن میخوان بیان اینجا بمونن چند روز

منم شرایطم خوب نیست اصلا بیماریم عود کرده عفونت کردم نگرانن اینم بچه چیزیش نشه شیش هفتمه، اونا بیان نمیتونم برم دسشویی 

همش پدرشوهرم ب همسرم زنگ میزنه ک چیشد میخاییم بیایم

با اینکه شهرستان یه خونه دارن مثلا مادرشوهرم خواهرشوهر میتونن برن اونجا پدر شوهر بیاد اینجا صب بلند شه بره خونش بالا سر کارگرا 

بچه ها بخدا من مشکلم دسشوییه الان میگید چیکااار کنم 😭😭😭😭😭😭😭خدایا چرا ب این روز انداختیم بعد استرس میگیرم کلا منو بچه ب فنا میریم خدایااااا 

دوران عقد میرفتم خونشون کم می موندم اونم بخاطر وام ازدواج اسیر بودیم بیماریم بدتر شد خونه پدریم شماله الانم پدرشوهرم اینا ما تهرانیم

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹

چ بهونه ای میتونم بیارم اخه

همسرم زنگ زده ب مامانم میگه مامان من چیکار کنم چی بگم بهشون تو میشه راضی کنید بیان خونم خانوادم 😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بیماریت خبر ندارن؟

نننننن چون مادرشوهرم خیلی بد کرده در حقم ولی من با وجود همسرم ک خییییلی مهربونه دنبال تلافی نیستم سپردم بخدا

اگه بگی میرم شمال خونه مامانم بازم پا میشن میان میتونی بری خونه مادرت اونا بیان خودشون بمونن ؟ بگی ...

عزیزم یسوال من الان مسافرت برم واس بچم بده؟؟؟

دوشنبه هفته بعد وقت دکتر دارم تهران

بعد با مامانم برمیگردم خونم 

ب نظرم شوهرت باید درکت کنه  حالا اگه خونه نداشتن جای دیگه ی چیزی  کس دیگه ای رو ندارن؟

کلا سردن با همه

بخدا من بخاطر بیماریم میگم ن چیز دیگه ای

عزیزم آپارتمانه خونتون؟ پایین تو پارکینگ یا حیاطش دستشویی ندارین ؟

اره ن نداره بخدا😭😭😭😭

مادرشوهرم نمیدونه من باردارم فقط پدرشوهر میدونه چون تا سه ماه نمی‌آییم بهشبگیم دهن لقه