2777
2789
عنوان

مامانا میشه لطفا یه لحظه بیاید🥲

141 بازدید | 14 پست

سلام❤️ 

میشه چند تا غذای مقوی و خوشگل که بچه ها دوست دارن یادم بدید

صبحانه و غذاهایی که برای قد و وزن بچه های ۱-۲ ساله مفید باشه

بچه های من هر چیزی که غلظتش مثل حلیم و فرنی باشه نمیخورن ایده ای دارید که بتونم بهشون فرنی و کاچی و حلیم و سوپ و اینا بدم؟ 

شما چی به کوچولو هاتون میدید؟

از چه مواد غذایی برای وزن ‌دهی نتیجه گرفتید؟

یه عمر دعاتون میکنم کمکم کنید🌱🙏

برو سراغ کوکو ها.  فینگر فود ها با دست می خورند...  

درست میکنم براشون مثلا کوکو سیب زمینی درست میکنم سیب زمینیش رو با آب قلم میپزم  با تخم مرغ رسمی و تو روغن کرمانشاهی سرخ میکنم ولی میدم دستشون ریز ریز میکنن میریزن زمین☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انواع کوکو و ماکارانی ها رو که میشه با دست خورد بده بهش... به غذاهاش یه قاشق سویق کودک اضافه کن...البته از یه جای معتبر تهیه کن... عصاره گوشت توی شیشه خیلی خیلی مقویه حتی اگه به قاشق هم بخوره خوبه

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
انواع کوکو و ماکارانی ها رو که میشه با دست خورد بده بهش... به غذاهاش یه قاشق سویق کودک اضافه کن...ال ...

ماکارونی رو از بین غذاها خوب میخورن اتفاقا الان درست کردم چند بار در هفته درست کنم تکراری میشه دیگه نمیخورن☹️

سویق میخوام بگیرم جایی رو نمیشناسم سما بلدید بهم بگید از کجا بگیرم؟بدون طعمه؟ مثلا میشه قاطی کته و خورشتشون بکنم؟ببخشید زیاد سوال پرسیدم🌹

ماکارونی رو از بین غذاها خوب میخورن اتفاقا الان درست کردم چند بار در هفته درست کنم تکراری میشه ...

اره یه غذایی رو زیاد بدی دیگه نمیخورن... سویق طعمی نداره فقط یه ذره بو داره...مثل بوی نخودچی... من توی سوپش میریختم میخورد و متوجه نمیشد...من از یه عطاری نزدیک‌خونمون میگیرم خودش درست میکنه و معتبره...راستی پسر من پلوهای مخلوط هم خیلی دوست داشت  مثلا ابگوشت درست میکردم گوشتش که خوب پخته میشد و ابش کم میشد یه ذره برنج ایرانی میریختم توش و میذاشتم دم بکشه... لوبیا پلو هم دوست داشت...ولی از غذا های شیرین متنفر بود حریره و فرنی لب نمیزد... برای صبحونه بیشتر تخم مرغ  و سیب زمینی میخورد...اونم فقط ابپز...

اره یه غذایی رو زیاد بدی دیگه نمیخورن... سویقدطعمی نداره فقط یه ذره بو داره...مثل بوی نخودچی... من ت ...

اهان‌ پس میشه قاطی غذاشون‌ کرد

بچه های من پلو مخلوط دوست‌ ندارن فقط عدس پلو رو‌دوست دارن

یه مدت فقط‌کته ی سفید با کباب میخوردن دلم خوش بود الان اونم نمیخورن تخم‌مرغ و سیبز‌مینی‌ ابپزم‌ نمیخورن چیزای شیرینم که اصلا🤦‍♀️

با اینکه زود شروع کردم به غذا دادن و همه چی میخوردن و همه چی رم دادم مثلا نه ماهشون بود کته ماهیچه میخوردن همه تعجب میکردن انقدر تپلی بودن که نگو…

الان پونزده ماهشونه یه قلم ۸ کیلوئه اون یکی ۹

واقعا کم آوردم😭

ممنونم که جواب سوالامو‌ دادید

براتون صلوات فرستادم🌹

اهان‌ پس میشه قاطی غذاشون‌ کرد بچه های من پلو مخلوط دوست‌ ندارن فقط عدس پلو رو‌دوست دارن یه مدت فق ...

پسر منم الان دو سالشه به شدت بد غذا شده...امیدوارم دوره ای باشه و مثل قبل باشه...خدا میدونه چقدررررر غذاهای مختلف میپزم و هیچ کدومو نمیخوره محبورم بدم باباش بخوره بیچاره باباش از بس ماهیچه و اب قلم خورده چاق شده🤣 اگه دندون در میارن که نگران نباش بعداز دندون در اوردن خوب میشن...

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم زود غذا خوردنشون رو‌ روال بیفته میدونم چقدر سخته بچت غذا نخوره... 

پسر منم الان دو سالشه به شدت بد غذا شده...امیدوارم دوره ای باشه و مثل قبل باشه...خدا میدونه چقدررررر ...

انشاالله که مثل قبل میشه

اره عزیزم خیلی سخته دائم در حال غصه خوردنم مکمل هایی که دکترشون بهشون داده هم گیر نمیاد با چشم‌ گریون ‌میرم‌ داروخونه ها رو‌میگردم😔

منم انقدر غذا پختم و ریختم‌ و دور اسراف شده دیگه روم نمیشه به خدا نگاه کنم و ازش چیزی بخوام

الان دندون تخت دارن درمیارن

برام دعا کن عزیزم

انشاالله تن پسرتون سلامت باشه و به حاجتتون برسید🌱❤️

صبر کن گشنه بشن.  شاید زود به زود می دی.  

اره طاقت ندارم  دوست دارم بخورن وزن بگیرن با قاشق دنبالشون نمیرم اما هی غذا به دست میرم پیششون میشینم دیگه منو با ظرف غذا میبینن هر کدوم‌ میدوان یه طرف🤦‍♀️

سلام عزیزم

من شوکت هستم شما از اعضایی اون کانالو بپاک گلم بیا اینجا مطالبم کپی کردم براتون

یه اساس کشی داریم🌸🌸🥰🥰

https://eitaa.com/rozmareha

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
ماکارونی رو از بین غذاها خوب میخورن اتفاقا الان درست کردم چند بار در هفته درست کنم تکراری میشه ...

سویق از مراکز طب سنتی یا عطاری های بزرگ بگیر بدون طعم نیس باید خیلی کم بریزی بچه متوجه نشه داخل قاووت میتونی قاطی کنی براشون 

من بچه هام حبوبات خوب نمیخورن میریزیم داخل سالاد خیلی خوب میخورن ی سیب و هویج و سینه مرغ ابپز میکنم با ی کم نخود و لوبیا پخته قاطی میکنم سس میزنم