2777
2789
عنوان

چرا شپش اینجوری؟

263 بازدید | 15 پست

خونمون اینجوری که هرکی یه ملافه و بالشت خاص خودش داره و جای خودش می‌خوابه 

تقریبا اوایل مهر شپش گرفتم دادو زدم و... خوب شد 

رفتم مسافرت برگشتم دباره شپش گرفتم دارو زدم خوب شد تقریبا ۲.۵ ماه پیش شپش گرفتیم بازم دارو زدیم و ... خوب شد 

تو هر دوره ۳ روز سه روز نلا و پرومترین استفاده می‌کنیم 

تا ۱۲ روز 

و ۷ روز بعد از ۱۲ روز یاد آور میزنیم 

هر یک روز درمیان هم ملافه و... مون اسپری ضدعفونی کننده شپش میزنیم با اینکه روز نوشته ۱ بار زدن برا ۶ ماه کافی 

ولی دیگ دیوونه شدم 

به شخصه موهام فر  همش از روغن درخت چای و نارگیل استفاده میکنم 

شامپو ضد شپش از حمام خونه بیرون نمیر سعی میکنم حتما بعد استخر یا دریا و جنگل استفاده سر بچه بزنیم 

نمیدونم چرا اینجوری 

انگار تا میرم بیرون شپشا می‌گردن دنبالمون بیان تو سر ما تو ۱ سال ۳ بار شپش گرفتیم 

دیشب تو برادر کوچیکم یدونه دیدم دارم دیوونه میشم دلم میخواد موهام کچل کنم دیگه 

نه میش بچه برد پارک نه جایی پسر هم هست من نمیتونم سر این که روسری بپوشم 😭😭از شپش متنفرم حاضرم سرطان لیپوما بگیرم ولی شپش نه 

اون یدونه جراحی میکنی خوب میشی از ترس شپش جرعت نمیکنم از خونه برم بیرون هرکی میبینم اول به موهاش نگاه میکنم نکنه شپش داشته باشه 

شپش جوریه که هی برمیگرده انگار زیر پوست سر هست همش برمیگرده ما یک سال درگیرشیم خانواده ۲۰ نفره

تازه هر روشی بگی امتحان کردیم

بهترین روشش اینه که تمام رشک هارو با دستت در بیاری و  شونه دندونه ریز بکشی تو موها اینکارو هرروز تکرار کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو اون یکسال شما سه بار نگرفتی .اینا از قبل رشک بوده بعد دوباره شدن شپش

یدفعه  تو یه تاپیک یه خانمه میگفت خیلی خوبه 

سرم زیر پوستی 

اهایی شمایی ک اینو میخونی ،،اگه مث من هنوز یه کوچولوی خوشگل نداری از خدا میخوام هم ب شما بده هم ب من 🤗🙏🏻

تخماش تو سرت مونده من گرفتم مراعات کردم‌درمانشو جدی انجام دادم دیگ نگرفتم‌مهمم هست از اعضای خانواده و بیرون نگیری خونه هرکی برم رو متکا بخوابم روسری میندازن

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!

عزیزم اون شپش اصلا ازبین نرفته تخمش بوده تو موهاتون برای همین چندین بار گرفتار شدین موی برادرتون رو با شماره ۲ بزنید بعد از اون هم چندین روز پشت سرهم با شامپوی نرم کننده بشورید وتو حمام شونه بزنید موهای خودتون رو هم تا میتونید کوتاه کنید و از اتوی مو استفاده کنید حتی اگر هیچ شپشی ندیدید تا ۱ماه هرروز مراقبت کنید پروس ملافه سفید یا روشویی موهاتون رو شونه کنید تا مطمین بشید شامپوی ضد شپش زیاد استفاده نکنید خطرناک هست بهترین راه کوتاهی و مراقبت مداوم هست 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

یکی از اقوام ما بچهاش شپش گرفتن 

هردفعه زنگ میزنن میخوان بیان بخدا به یه بهانه ایی مامانم ردشون میکنه 

اهایی شمایی ک اینو میخونی ،،اگه مث من هنوز یه کوچولوی خوشگل نداری از خدا میخوام هم ب شما بده هم ب من 🤗🙏🏻
این چندبار از جایی نگرفتین...هربار درمان خودتونو کامل نکردین که بعد از چند وقت دوباره زیاد میشه.

اینجوری که کلا ۲ شپش سر بچه دیدم دیشب تاحالا هرچی میگردم نیست ولی تک توک تخمش پیدا میشه 

خب همون یدونه تخمم بمونه بعد چند ماه پر شپش میشه.شما درمانو کامل نمی‌کنین.

امیدوارم این دوره کامل از بین بره 

دارم هر ۳ روز میرم حمام  به مدت ۱۲ روز د از شامپو استفاده میکنیم

هرجا هم که سر مون باهاش تماس داره یا با آب گرم یا اسپری تمیز میکنم حتی استخر و باشگاه و.... تعطیل کردم 

شامپو فقط زنده هارو نابود می‌کنه روی تخم ها هیچ اثری نداره

خب تخم ها بعد ۷ تا ۱۱ روز در میان دیگ بعد ۱۵ روز هم میتونن  تخم بزارن 

پس اگر روز ۱ همه بمیرن ۱۱ روز بعد از روز ۱ اولین تخم می میره ک چون در این بین هیچ شپشی فرصت بالق شدن نداره همه از بین میرن  حالا بر فرض ۱ دونه زنده بمونه ۷ روز بعد دوباره سرت بشوری اون یک تخم هم ازبین میره 

البته تو این بین تخم ها هم از سرم جدا میکنم 

درکت می کنم منم چند ساله درگیرشم.  روانی شدم رسما. تمام ملافه حوله گل سرام نابود شدن فقط یا تو حمومم یا دارم جارو می کشم و می شورم اخرم یه تخمش می مونه بر می گرده. دیگه هیچ راه سنتی و پزشکی نیست که نرفته باشم

چیزی که برام عجیبه اینه که زمان بچگی ما دو هفته یه بار حموم می رفتیم اونم عمومی اصلا هیچیم رعایت نمی کردیم ولی هرگز من تو عمرم شپش نگرفته بودم. اصلا نمی دونستم چی هست

الان واقعا نمیدونم چرا با این همه شامپوهای رنگارنگ و نظافت بیشتر اینقدر شپش زیاد شده