خانما من ۲۸کیلو اضافه وزن دارم میخوام ورزش و رژیم را شروع کنم دوباره قرص لاغری خوب سراغ ندارید که کنار ورزش و رژیم استفاده کنم اخه تا یکم پیاده روی میکنم کمردردشدید میگیریم و اشتهامم زیاده
برای پر خوری پیش یه متخصص تغذیه برید بعد رژیمتون و اصولی انجام بدید کالری شماری برای خیلیا جواب داده. سالم خوری هم خیلی خوبه سعی کنید همه چیز ارگانیک باشه قند و شکر و فست فود و سرخ کردنی و تنقلات رو حذف کنید صد در صد جواب میده
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
من از دکتر کرمانی برنامه گرفتم.البته اپلیکیشنه. به اسم به اندام. از بهمن پارسال تا الان 16کیلو کم کردم.هیچ سختی ای نداره.هیچ محدودیت غذایی نداره.هر چی دلت بخواد میتونی بخوری فقط اندازه شو بهت میگه.کالری شمار هم عالیه.
با یکم سخت گیری میشه. منم مشکل شمارو داشتم ولی تونستم تو چهار ماه ده کیلو کم کنم
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍