2777
2789

سلام من برای درمان جوش قرص سیپروترون کامپاند استفاده میکنم ، این ماه یادم رفت از روز پنج قرص رو شروع کنم و الان روز هشتم هستم میتونم از روز هشت شروع کنم یا کلا این ماه رو نخورم ؟

همواره زمانی فرا میرسد که باید میان تماشاگر بودن و عمل کردن یکی را برگزید، این معیار انسان شدن است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز هشتم بخورید 

سه روز دیر تر شروع کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ میترسم هورمونام بدتر به هم بریزه

همواره زمانی فرا میرسد که باید میان تماشاگر بودن و عمل کردن یکی را برگزید، این معیار انسان شدن است .
من کلا این قرصو توصیه نمیکنم بزار جوش بزنی ب درک قرص خطرناکیه مگر ک بچه نخای دیگ

مجردم ، بچه هم نمیخوام، عوارض دیگه ای هم داره ؟

سه روز دیر تر شروع کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ میترسم هورمونام بدتر به هم بریزه

افسردگی نداری مشکلی نداره سفتی پستان هم اگر نداشتی مشکلی نیست نباید با دارو های آنتی سایکوتیک مثل کلرپرمازین مصرف کنی

روانپزشکی
افسردگی نداری مشکلی نداره سفتی پستان هم اگر نداشتی مشکلی نیست نباید با دارو های آنتی سایکوتیک مثل کل ...

ممنونم🙏