2777
2789
نه بنظرم تحلیل خوبی بودش حق گفتید

عزيزين 💙 و ممنونم از بزرگی تون....... 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من نمیگم ربطی ندارن از نظر عملی دارم میگم وگرنه فلسفه و حقوق حقوق و جامعه شناسی هزارتا ربط ب ...

روانشناسی هم هزاران زیر شاخه داره خانواده هس روان هس زوج هس تربیت هس عصب شناسی هس آزمایشات مغزی هس ووو

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
والا من خودم دولتی بودم یه بار یکی میخواست بره پیام نور اینو بهش گفتم داشت میومد پارم کنه

درسته دیگه نمیشه کاری کرد در برابر اینجور تعصبات الکی ..منم دولتی خوندم اما منظورم دانشگاه های مطرحه تو رشته های اشباح شده مث حقوق برا وکیل شون باید یه سرو گردن بالاتر باشی

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
ببین من نمیگم ربطی ندارن از نظر عملی دارم میگم وگرنه فلسفه و حقوق حقوق و جامعه شناسی هزارتا ربط ب ...

الان خیلی از وکیلا داخل جنحه منجر به جرح و زخم و به خصوص فوت از دفاع جنون آنی استفاده میکنن که این از سال 2000 در امریکا منسوخ شده و اصلا از لحاظ روان شناسی رسمیت نداره . ضمنا مبحث طلاق مربوط به روانشناس ازدواج و خانواده هست ما 21 رشته روانشناسی از جمله بالینی و روانشناسی جنایی داریم که در دادگاه میتونن نظر بدن

روانپزشکی
روانشناسی هم هزاران زیر شاخه داره خانواده هس روان هس زوج هس تربیت هس عصب شناسی هس آزمایشات مغزی هس و ...

🤦‍♀️من که نمیگم که عزیزم حقوق فقط گستردس میگم تو یه سری مسائلش میشه روان شناسی راه پیدا کنه مثل حقوق خانواده 

ي خاطر همین من سردرگم موندم و نمی تونم واسه روانشناس شدن که شغل مورد علاقمه تلاشی کنم 

الان خیلی از وکیلا داخل جنحه منجر به جرح و زخم و به خصوص فوت از دفاع جنون آنی استفاده میکنن که این ا ...

عزیژم گفتم تو یه جاهایش میتونه 

عقود و تجارت و خیاراتو مثال زدم که بگم همش نیست

🤦‍♀️من که نمیگم که عزیزم حقوق فقط گستردس میگم تو یه سری مسائلش میشه روان شناسی راه پیدا کنه مثل حقو ...

این جا ما هم رسیدیم ب ی نقطه و هم نظر شدیم 😅

درسته این جا رو موافقم 👌🏼

ي خاطر همین من سردرگم موندم و نمی تونم واسه روانشناس شدن که شغل مورد علاقمه تلاشی کنم 

من سال 86 از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران ارشد روان شناسی بالینی گرفتم و درجا استخدام بهداشت شدم با معدل 19.76

روانپزشکی
این جا ما هم رسیدیم ب ی نقطه و هم نظر شدیم 😅 درسته این جا رو موافقم 👌🏼

ببین یه جایی به ما گفتن دنبال علاقت برو

بزرگ شدیم دیدیم باید بریم دنبال کار علاقه چیه

الان کار نیست میگیم کاش علاقمونو انتخاب میکردیم

ببین شغل ایندت برات مهم تره یا علاقت

من سال 86 از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران ارشد روان شناسی بالینی گرفتم و درجا استخدام بهداش ...

سال به سال بدتر 🥀

ان شاء الله شما موفق باشین..... 

درسته دیگه نمیشه کاری کرد در برابر اینجور تعصبات الکی ..منم دولتی خوندم اما منظورم دانشگاه های ...

کسی تو حقوق موفق تره که قدرت تحلیل بالایی داشته باشه و این تو ی دانشگا مشخص میشه ممکنه طرف وکیل باشه ولی قدرت تحلیل بالایی نداشته باشه و وکیل موفقی نباشه