الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا من خودم دولتی بودم یه بار یکی میخواست بره پیام نور اینو بهش گفتم داشت میومد پارم کنه
درسته دیگه نمیشه کاری کرد در برابر اینجور تعصبات الکی ..منم دولتی خوندم اما منظورم دانشگاه های مطرحه تو رشته های اشباح شده مث حقوق برا وکیل شون باید یه سرو گردن بالاتر باشی
جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
ببین من نمیگم ربطی ندارن از نظر عملی دارم میگم وگرنه فلسفه و حقوق حقوق و جامعه شناسی هزارتا ربط ب ...
الان خیلی از وکیلا داخل جنحه منجر به جرح و زخم و به خصوص فوت از دفاع جنون آنی استفاده میکنن که این از سال 2000 در امریکا منسوخ شده و اصلا از لحاظ روان شناسی رسمیت نداره . ضمنا مبحث طلاق مربوط به روانشناس ازدواج و خانواده هست ما 21 رشته روانشناسی از جمله بالینی و روانشناسی جنایی داریم که در دادگاه میتونن نظر بدن
درسته دیگه نمیشه کاری کرد در برابر اینجور تعصبات الکی ..منم دولتی خوندم اما منظورم دانشگاه های ...
کسی تو حقوق موفق تره که قدرت تحلیل بالایی داشته باشه و این تو ی دانشگا مشخص میشه ممکنه طرف وکیل باشه ولی قدرت تحلیل بالایی نداشته باشه و وکیل موفقی نباشه