2777
2789
ببین یه جایی به ما گفتن دنبال علاقت برو بزرگ شدیم دیدیم باید بریم دنبال کار علاقه چیه الان کار نیس ...

راستش عاشق وکالتم هستم همش میگم بازار کار وکالت بهتره برم وکالت از ی لحاظ روانشناسیم می خوام ی روانشناس می گفت احتمالا تو مرحله هویت گیر کردم...... میگن تو نوجوونی این مرحله طی میشه و فرد به هویت شغلیم می رسه ولی بعضیا تو بی هویتی گیر می کنن، فکر کنم من واقعا این جوری باشم 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذهنیت تو میگه بهت بد تر شده اگر کسی موفق بشه قطعا میشه فقط بخواد

ان شاء الله 💙

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
راستش عاشق وکالتم هستم همش میگم بازار کار وکالت بهتره برم وکالت از ی لحاظ روانشناسیم می خوام ی روانش ...

ببین از روان شناسی بازار کارش 

ولی اینم در نظر بگیر که کسایی که حقوق خوندن اموزش پرورش نمیگرتشون ولی روان شناسی راحت میرن

بازار کار الان داغونه من خودم فوق لیسانس حقوق دارم رتبه۲۰۰ کارشناسی شدم سال۹۶

الان ازمونای استخدامی با ظرفیت پایینن مثلا توکل یه استان یه نفر دونفر

ببین از روان شناسی بازار کارش  ولی اینم در نظر بگیر که کسایی که حقوق خوندن اموزش پرورش نمیگرتش ...

چی بگم والا...... 

بازم ممنونم از حزفای خیلی خوب تون و صبوری تون💙💙💙

با بحث و گفتگو با شما لذت بردم، و با شما به نتیجه خوبی رسیدم اگه همه تو فضای مجازی ب جا دعوا صبورانه بحت و گفتگو می کردن بجا گزارش خوردن تاپیکا به نتیجه کلی می رسیدن و بقیه هم آگاه رسانی می شدن...... 

ماشالله به شما💙 و براتون آرزو می کنم خدا همیشه یار و یاورتون باشه. 

موفق باشی عزیزم

به همچنین......