2777
2789
هیچ جا ربطی بهم ندارن به عنوان کسی که حقوق خونده  سال چهارم روان شناسی داشته میگم

مثلا مثال می زد که زن و شوهری از هم جدا شده بودن و بچه شون دادگاه می خواست بده ی یکی شون ولی بچه از نظر روحی ریخته بود بهم پس هم فرستاده بود پیش همین روانشناس هم وکیل که هر دو نظرشون اعلام کنن و وکیل نیاز داشت از وضع روانی بچه خبردار  بشه تا هم طبق روان بچه هم طبق حقوقی که خونده بود نطرش بگه و این وکیل و روانشناس تو این نقطه باید باهم همکاری می کردن 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
مثلا مثال می زد که زن و شوهری از هم جدا شده بودن و بچه شون دادگاه می خواست بده ی یکی شون ولی بچه از ...

ببین وکیل از نظر حقوقی بررسی میکنه کاری نداره بچش چیه روحیش چیه زنه چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوق اگه دانشگاه خوبی قبول بشی اکه دانشگاه ناشناخته باشی بعیده میدونم مفید فایده باشه برا ازمون وکال ...

والا من خودم دولتی بودم

یه بار یکی میخواست بره پیام نور اینو بهش گفتم داشت میومد پارم کنه

کی گفته موکل بیماره چه طرز تحلیله

دقیفا کجای جملم نوشتم موکل بیماره؟؟؟؟!!! 

نوشتم هردوشون با انسان بیمار سر و کار دارن 

بعد مگه هرکی میره پیش روانشناس بیماره؟؟؟!! 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
ببین وکیل از نظر حقوقی بررسی میکنه کاری نداره بچش چیه روحیش چیه زنه چیه 

نمی دونم ولی شنیدم روانشناس با تمام مشاعل همکاره 

چون روان تو هر مساله ای نقش داره، چون تا مغز انسان نباشه، انسانی نیس بخواد زندگی کنه 

بیخیال عزیزم ولی ربطی بهم ندارن

شما درسش خوندی ولی این روانشناس بیش از بیست سال هم تو کار روانشناسی بوده هم بیش از ده سال تو کار وکالت 

ببین اصن رویه دادگاه ها و وکیلا با چیزی که فک میکنی کاملا متفاوته  

خب پس چرا این همه روانشناس تو دادگاه ها استخدامن؟؟!! نمونش همین روانشناسه یا ی یکی از دوستام...... 

شما درسش خوندی ولی این روانشناس بیش از بیست سال هم تو کار روانشناسی بوده هم بیش از ده سال تو کار وکا ...

ببین من فقط درسشو نخوندم ده سال باش زندگی کردم 

تو دادگاها رفتم ادم برا روحیش و اینکه با مشکلش درست برخورد کنه خوبه بره

ولی قانون جدای از روان شناسیه

خب پس چرا این همه روانشناس تو دادگاه ها استخدامن؟؟!! نمونش همین روانشناسه یا ی یکی از دوستام......&n ...

ببین برای طلاق میفرستن پیش مشاوره برای گواهی عدم سازش

ولی حقوق فقط نکاحو طلاق نیس

ببین من فقط درسشو نخوندم ده سال باش زندگی کردم  تو دادگاها رفتم ادم برا روحیش و اینکه با مشکلش ...

عزیزم روان شناسی در قانون ذوبه اصلا دکتر میرسپاسی رییس پزشکی قانونی و اولین روانپزشک ایران کتابی داره به نام قانون و جنون که به تفهیم مباحث حقوق و جنایت از منظر روانشناسی میپردازه من در واحد تحلیل روانی آگاهی بودم حتی رییس پزشکی قانونی کشور حتما باید مدرک روانشناسی داشته باشه

روانپزشکی
ببین من فقط درسشو نخوندم ده سال باش زندگی کردم  تو دادگاها رفتم ادم برا روحیش و اینکه با مشکلش ...

نمی دونم واقعا دیگه چی بگم ولی چیزایی دیدم که می دونم هیچ شغلی جدا از هم نیس، ی جایی همه شغل ها بهم وصل میشن، ی جورایی تو ی نقطه ای از خط های پیچ در پیچ روی کاغذ دنیا بهم وصل میشن، ی جایی از کاغذ دنیا به خط مهندسی وصل میشه به پزشکی و ی نقطه میشن ی جایی نقاش وصل میشه ب وزیر....... 

کلا دنیای ما دنیای فیزیک و خیلی عجیبه...... 

خیلی عمیق باید به دنیامون نگاه‌ کنیم تا بتونیم جهانی بشناسیم ..... 

عزیزم روان شناسی در قانون ذوبه اصلا دکتر میرسپاسی رییس پزشکی قانونی و اولین روانپزشک ایران کتابی دار ...

ببین من نمیگم ربطی ندارن از نظر عملی دارم میگم

وگرنه فلسفه و حقوق

حقوق و جامعه شناسی

هزارتا ربط بهم دارن

من از نظر عملی میگم میگم فقط توی طلاق میتونه تاثیر داشته باشه

وگرنه حقوق خیلی گستردس بحث عقود هست بحث فسخ هست بحث حقوق عمومی 

تجارت

اینا رو در عمل نمیشه با روان شناسی مرتبط دونست