2777
2789

شاید فک کنین زاییده ی ذهنه و همش تخیله، اما امسال بدترین سالی بود ک توی این ۱۸ سال زندگیم داشتم .. چ دعواهایی ک روزانه پدر و مادرم باهم داشتن، و همش سعی کردم اروم باشم و ب خودم تلقین کردم همه تو زندگیشون دعوا  و بحث بوده و هست .. ولی یکم مونده  ب کنکورم، خیلیی اوضاع خراب شد.. یک هفته بود ک امتحانات نهاییم شروع شده بود.. بابام بحث داشتن با مادرم، سر رابطه ج.. 

نه مادرم کوتاه اومد و نه اون.. نصف شبی حول و حوش ساعت۱۲ و نیم، ۱، با جیغ و داد مادرم از خواب پریدیم و دیدیم ک زیر مشت و لگد بابامه.. بزور کشیدیمش بیرون ولی بابام دس بردار نبود.. با هزاار مصیبت زنگ زدیم ب داییم و پدربزرگم، و اونا خودشونو رسوندن، بابام روشون چاقو کشید، و همه مونو از خونه بیرون کرد.. و الان یک ماهه ک خونه ی فامیلای مادرمیم.. چند روز خونه ی خاله.. چند روز خونه ی دایی.. چند روز خونه ی پدر بزرگم و ...🙂

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم پره.. کنکورم ب فنا رفت.. امتحان نهایی قشنگ مطمئنم سه تاشو زیر ۱۰ هستم ..

الانشم اوضاع درست بشو نیست.. یک ماهه ک خونه خودمون نبودم. اونجا هم همش دعوا بود، و چندان ارامشی نداشت، ولی هر چی بود از خونه ی مردم نشستن بهتر بود

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

حرف بابات چیه

دقیقن بعد ۱۸-۱۹ سال زندگی البته به سن شما دارم میگم شایدم بیشتر باشه عمر زندگیشون ولی در کل چی میخواد از مادرت که توی این سالا نرسیده

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

فک میکردم اوضاع من خیلی وخیمه ولی میدونی چیه زخم های خانوادگی خیلی وحشت ناکه قابل هضم نیست اصلا....من چندساله عقده ی چیز از جانب خانواده رفته تو دلم اصلا سرش مریضی گرفتم😭😢

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

یادم نمیره این روزارو.. یادم نمیره سختیای زندگیمو.. اگه ذره ای مادرم یا پدرم کوتاه میومدن، الان اینقدر خودشون و مارو پیش همه تحقیر نمیکردن

از پدرت شکایت نکردین؟ 

مادرم نکرد .. ب امید این ک اگه از شکایت صرف نظر کنه، پدرم برای طلاق بهتر همکاری کنه و شاید بتونن توافقی پیش ببرن

نفهمیدم سرچی

سر رابطه داشتن..