2777
2789

تاثیر داشته چه مدت دادید پسر م ۲۰ماهشه از ۶ماهگی قد و وزنش کم بود یک سالگی تا ۷۹بود قدش ۱۸ماهگی ۸۱ یک ماه و نیمه دارم شربت میدم ولی با متر اندازه گرفتم همش یکسانت ونیم  رشد کرده دارم دیوونه میشم دکترش با اعتماد بنفس کامل بهم گفت وزنش با تو قدش با من  نمیدونم شربت تاثیر نداشته یا من بد اندازه گرفتم تقریبا دو سوم شربت رو دادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم واقعا فکر میکنی رشد بچه در یک ماه چقدر میتونه باشه؟ ۱ و نیم سانت زیاده دیگه. ولی باز از دکترش بپرس. یه شبه که قرار نیست دو برابر بشه بچه. جوانه لوبیا هم به این سرعت رشد نمیکنه والا 

یه خانم مستقل و قوی 
عزیزم واقعا فکر میکنی رشد بچه در یک ماه چقدر میتونه باشه؟ ۱ و نیم سانت زیاده دیگه. ولی باز از دکترش ...

نمیدونم خواهر بخدا شبا تاصبح از فکرش بیدارم نکنه رشد نکنه  تو این چهل روز ده کیلو وزن از دست دادم از غصه

دکترش گفت سه ماه دیگه بیارش باید چهار الی پنج سانت قد کشیده باشه ۲۷مرداد نوبت داره یعنی تا اون زمان ...

خواهر جان 

خیلی حساسی عزیزدلم...

به خدا نیازی به این حجم حساسیت نیییست 

شما شربتو بده ، و بقیشو بسپار به خدا 

مطمئن باش بعداً بخوای ببوسیش باید کلی خم بشه 😍

مانده ام خیره به راه... نه مرا پای گریز! نه مرا تاب نگاه..!💔
خدا از دهنت بشنوه

همه به من میگم چرا انقد نسبت به این چیزا بیخیالی؟

باور کن هیچوقت اصرار به رشد دخترم نداشتم ، هیچچچوقت به زور غذا و مولتی و ... ندادم 

الحمدلله رشدش خوبه، درشت نیست ولی خوبه 

ولی خواهرم به شدددت حساس و اتفاقا بچه هاش هم همیشه تو رشد ضعیفن

مانده ام خیره به راه... نه مرا پای گریز! نه مرا تاب نگاه..!💔
همه به من میگم چرا انقد نسبت به این چیزا بیخیالی؟ باور کن هیچوقت اصرار به رشد دخترم نداشتم ، هیچچچو ...

عزیزم‌من حساس نبودم اما این بچه شیش ماه نه وزن گرفت نه قد این بنظر تو طبیعیه اخه