2777
2789
عنوان

سلام

56 بازدید | 2 پست

خوبید 

تاحالا عاشق شدید 

من عاشق شدم ولی عاشق بازیگر فکر کنم بعضیا تو ذهنشون بیاد که این به عشقش نمیرسه ولی من دارم بازیگری میخونم تا بهش برسم 

کیا عاشق شدن و به عشقشون رسیدن 

بهم بگین اولین بار که همو دیدین کی بود 

تعداد رای : 7
نظرسنجی
بله
3
42%
خیر
4
57%

شاید عشق شاید نه

ولی شاید عجیب بود بین این همه خواستگار و ادمی که میخوانت یکیشون که حتی روش نشد بت بگه رو تو ازش خوشت بیاد و برات مهم شه...

ما تو رابطه نبودیم فامیلیم شبیه عاشقا رفتار میکردیم و عین دو تا دوست معمولی بودیم

گذشت تا یکی دیگه از فامیل که تا حالا بارها بهم گفته بود که دوستم داره و من بهش روی خوش نشون نداده بودم متوجه شد که رفتارمون جوریه یعنی همه میدونستن و کسی به روی خودش نمیورد اون نمیدونم چیکار کرد ولی اونی که دوستم داشت با عشقشو با تتفر قاطی کرد و باهام بد شد من زیاد ناراحت نشدم ولی کاش اینجوری نمیکرد بعدش باز همونی که اونو بام بد کرد اومد جلو و گفت دوستم داره ولی اینبار بیشتر از قبل ازش بدم میومد

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.