2777
2789
عنوان

تجربه بیهوشی وکما بعد از ضربه

225 بازدید | 13 پست

بچه ها پسر عموی من ۳ هفته پیش از درخت افتاد وبه بیهوش شده بود و بعداز ده روز به هوش اومد اما العان یه جوریه انگار هنگ کرده خوبم نمتونه حرف بزنه وتعادل راه رفتن هم نداره ویه جوری هنگه انگار مغزش خوب فرمان نمیده دور وورتون اینجور موردی داشتین لطفا بگین کی مثل سابقش میشه خیلی پر انرژی و فعال بود اما الععان 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توکما رفتم ولی نه بخاطر افتادن بلکه بخاطر مسمومیت وقتی از بیمارستان مرخص شدم حدود تقریبا دوماه طو ...

اها ولی اون به سرش ضربه وارد شده یعنی ممکنه مغز دوباره بازسازی بشه

واقعا بعد ۲۰ دقیقه احیا شدین؟؟

بله متاسفانه احیا شدم مشکلاتم هم خیلی زیاد بود از درد استخون بگیرید تا کم کاری کلیه وسردرد به صورتی که فقط گریه میکردم میگفتم کاش میمردم مسمومیتم هم دارویی بود چهار روز د کما وبعدش حدودبیست تا سی دقیقه ایست قلبی

بله متاسفانه احیا شدم مشکلاتم هم خیلی زیاد بود از درد استخون بگیرید تا کم کاری کلیه وسردرد به صورتی ...

خدا رو شکر ،پس چرا میگن بعد چند دقیقه از ایست قلبی سلول های مغز از بین میره ؟ اخه برای یکی از نزدیکانم اتفاق افتاده و الان زندگی نباتی داره