2777
2789

آقا این خیلی تو نخ من بود هرروز چند بار به بهانه های مختلف و چرت و پرت پیام میداد صحبت میکرد

منم خب جوابشو میدادم دیگه عادی شده بود برام

الان چند روزه هیچ خبری ازش نیست نه پیامی ن هیچی

ن اینکه بگم علاقه دارم بهش ن اصلا ولی خب ی جوریه دیگه آدم پیش خودش فک میکنه خب چیشد یهو دیگه پیام نمیده از طرفی ام خودم هیچ وقت بهش پیام ندادم همیشه اون اول پیام میداد و منم فقط جوابشو میدادم 

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه نسبتی باهاش داری؟

مجازی؟

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
یک نفر جدید پیدا کرده

اره فک کنم 

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
من باشم ی چیزی براش مینویسم 

نمیدونم واقعا دودلم که واقعا رفته با نفر بعدی (طبق نظر دوستان ) یا اینکه منتظره ببینه من پیام میدم یا نه 

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)
نمیدونم واقعا دودلم که واقعا رفته با نفر بعدی (طبق نظر دوستان ) یا اینکه منتظره ببینه من پیام میدم ی ...

اگه رفته باشه میفهمی از رفتارش...شاید الان میخاد امتحانت کنه ببینه اصن واسه تو مهم هست یا ن...