عزیز یه تاپیک دارین که الان قفل میخواستین پیش دکتر فشارکی برین، رفتین، راضی بودین؟ پیش کدوم دکترا رف ...
نه گلم اصلا راضی نبودم چون وقت نمیزاره اصلا واسه مریض و ده تا ده تا مریض میره پیش دکتر و خلاصه خیلی خر تو خر بود مطبش و بسیار کثیف ، من یکسال مطبش میرفتم میومدم و اصلا اخلاق هم نداشت ، منشی مطبش هم یک سگ پاچه گیر بود و با همه دعوا داشت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم دکتر ب منم داده این آمپولو . فقط نمیدونم میتونم خودم تزریق کنم تو خونه یا حتما باید ببرم بیرون بزنن؟
میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهندهتر و از مادر بهت مهربونتره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم که جواب دادید. راستی بعدش چقدر طول می کشه پریود شدن؟ راسته که بعدش حالتی مث یائسه شدن پیش میاره؟
میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهندهتر و از مادر بهت مهربونتره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱