2777
2789
عنوان

نمرات و کارنامه

193 بازدید | 15 پست

من امسال کنکوری بودم که بلاخره چه بد چه خوب کنکور رو دادیم و تموم شد و به نظر خودم همچین بد هم ندادمش ولی از اونجایی که من دوره نهاییا یه افت انگیزشی پیدا کرده بودم و خیلی بد امتحانا رو خوندم الان ترس خیلی شدیدی دارم از نمرات

البته خودم اوایل میگفتم که اگه بد بد باشه فوقش دو درس رو پاس نمیشم البته دروسی هستن که بالای ۱۹ یا حتی ۲۰ میشم ولی خب بعضی دروس مثل ریاضی فیزیک و شیمی خیلی نگرانم کرده بودن ولی حالا که خبر از اینور و اونور میشم که میگن نهایی هارو ۱۰۰ نفر زیر پنجت و فلان و بهنام خیلی خیلی نگران میشم و حس میکنم قرارع کل دروس رو بیفتم

با این ترس کوفتی چیکار کنم؟؟؟😭😭😭😭

...

از کجا فهمیدن صد نفر زیر پنجن :/ 

نگران نباش بابا فردا میاد احتمالا

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از مجا فهمیدن صد نفر زیر پنجن :/ نگران نباش بابا فردا میاد احتمالا

معلم هامون بعضیاشون اصلاح کننده ورقه ها هستن میگفتن از ۱۸۰ نفر ۱۳۰ نفر پایین ۵ شدن..۲۰ نفر بالای ۵ و ۱۰ نفر بالای ۱۵

...

معلم هامون بعضیاشون اصلاح کننده ورقه ها هستن میگفتن از ۱۸۰ نفر ۱۳۰ نفر پایین ۵ شدن..۲۰ نفر بال ...

به حرفا توجه نکن اصلا حواشی خیلی زیاده بعدم اگه انقد بد باشه پس میانگین کل کشور پایینه باز چیزیو از دست نمیدی 

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

منم استرس داشتم سه تا از درس هامو بیوفتم وقتی کارنامه ام اومد دیدم اتفاقا با نمرات بالا همه رو خوب د ...

واقعا؟ اون حست چطوری بود دقیقا؟ یعنی مثلا میدونستی خراب دادی و خوب اصلاحش کرده بودن یا چطور؟

...

واقعا؟ اون حست چطوری بود دقیقا؟ یعنی مثلا میدونستی خراب دادی و خوب اصلاحش کرده بودن یا چطور؟

میدونستم گند زدم واقعا بد دادم مخصوصا یکیشو هرچی حساب میکردم پاسم نمیشدم جوری که شب های نزدیک به کارنامه ها خوابش میدیدم😂🖐🏻