ختم دارم صدقه پولی و غذای حیوانات را خودم انجام میدم.
دعاها را خودم میخوانم.
اگه کسی دوست داره اسمش را توی ختمم به هر نیتی دارید بیارم خوشحالم میشم کمک کنم.
امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
استارتر دعای سیفی صغیر من خواستم بخونم گفتن خیلی سنگینه و آداب خاصی داره شما چحوری میخونین
یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت
اسمم طاهره هست کل زندگیم بهم ریخته و فقط معجزه خدا میتونه کمکم کنه همه تلاشم رو کردم هیچ راهی برامنمونده لطفا ازته دلت دعام کن خدافقط یه فرصت دیگه به زندگیم بده نذاره آرزوهام بشن حسرت
یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت
برای دوستامم اگر میشه دعا کن لطفا منم برات ۱۰۰ صلوات میفرستم @دلبر555 @elah ...
ممنونم عزیزم خیر ببینی
دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن. اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه به مادری که امنیت به خاطر دعاشه به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
نه عزیزم من به نیت همه دوستان که دوست دارند میخونم.
برای مامان شدن منم میخونی سه تا سقط داشتم واین ماه کلی امپول زدم دعا کن همین ماه باردار باشم وسالم به دنیا بیارم ،ممنونم ان شالله به حاجت دلت برسی راستی برای شفای مادر وبرادرمم دعا کن اجرت باامام حسین