2777
2789

سلام 

دوستان عزیز 

ختم دارم صدقه پولی و غذای حیوانات را خودم انجام میدم.

دعاها را خودم میخوانم.

اگه کسی دوست داره اسمش را توی ختمم به هر نیتی دارید بیارم خوشحالم میشم کمک کنم.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماسدعا.با نام کاربری اگه میشه دعا کن

خیر ببینی

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج

یعنی یه دور هم خودمون بخونیم ؟ 

نه عزیزم من به نیت همه دوستان که دوست دارند میخونم.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
یعنی یه دور هم خودمون بخونیم ؟ 

نه عزیزم 

میشه دعا کنی تا سال دیگه باردار شمممم ۳ سال بیشتره که اقدامم 🥺🥺🥺🥺

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱
برا منم دعا کن تو رو خدا کنکور قبول شم ۷ساله امتحان میدم پیراپزشکی حتی ازاد قبول شم

چشم

دستت درد نکنه عزیزم من و خواهرم خیلی دل شکسته هستیم 

به نیت ما دوتا اگه میشه لطف کنید 🙏🏻 🌹 خیرش به زندگی خودتون صد برابر برگرده 💋 

مهدیه و مرضیه هستیم 

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

اگه لطف کنی دعام کنی ممنون میشم، دوتا نیت خیلی مهم دارم که به حالت تعلیق مونده خیلی وقته، دعام کن به سرانجام خیر و خوش برسه و بگیرم نیتهامو

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری.