2777
2789
عنوان

بنظرتون بگم به مادرشوهرم؟

265 بازدید | 16 پست

بچه ها مدتیه که با خانواده همسرم بلحاظ رفت و آمد قطع رابطه ایم، فقط همسرم تلفنی با مادرش در ارتباطه هرازگاهی هم همو میبینیم، مادرشوهرم خیلی فضوله که بدونه ما تعطیلات کجاها میریم  مثلا دیشب مادرم ما رو شام دعوت کرد، بعد امروز که مادرشوهرم از شوهرم پرسیده بود جایی رفتی یا نه ، همسرم نگفت که دیشب شام خونه ما دعوت بودیم 

بنظرتون من بگم به مادرشوهرم؟ که بدونه خانواده من چقد هوامونو دارن ؟ یا نگم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااا از یه طرف میگی فضوله از یه طرف دوست داری آمار زندگیتو بهش بدی 

وقتی شوهرت نگفته حتما دلیلی داشته دیگه واس چی شما بگی؟؟؟

پدرشوهر من هر وقت میفهمید خانواده من خونمون هستند حرص میخورد و اوایل همسرم بهش می‌گفت ولی بعد از ۱ سال دیگه اصلا بهش نگفت

شما مگه خودت علاقه داری شام بری خونه مادرشوهرت؟ مگه نمیگی قطع رابطه این دیگه چرا یه شام رفتی خونه ما ...

شب جمعه ها و اعیاد بلا استثنا مادرم دعوتمون میکنه شام ، هدیه هم میده چون هنوز یک سال نمیشه عروسی کردیم 

چون مادر من پسر نداره عاااشق همسرمه  مادرش خیلی به رابطه مامانمو همسرم حسودی میکنه، احتمال میدم ...

این همه گفتن نگو، یک نفر گفت بگو، چسبیدی به همون. دختر خوب، بشین سر زندگی ات و آرامشت و فدای حسادت و پز.. این حرفا نکن. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
چون مادر من پسر نداره عاااشق همسرمه  مادرش خیلی به رابطه مامانمو همسرم حسودی میکنه، احتمال میدم ...

اگه پسرش تحت تاثیر حرفهای مامانشه نگو چون ممکنه کاری کنه ک دیگه نیاد شوهرت خونه مامانت اینا