2777
2789
عنوان

همسایه بی وجدان

361 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها تازگی یه خانمی اومده تو ساختمونمون که صابخونش که باهام دوسته بهمون گفت ایت خانم که ازم خونه رو اجاره کرده با پسرش زندگی میکنه حدودا چهلو خورده ای سنشه اما الان بعد از چند ماه ما پسری ندیدیم اما به جاش یه اقایی که ازش کوچکتره هر چند شب یکبار میاد پیشش .این اقا رو ما میشناسیم زن و بچه داره اونم چه همسری زیبا و خانم اما نگم از این زن که چقدر بی فرهنگو بی ادبه اون اقا میدونه ما میشناسیمشون خیلی وقیحانه سلام هم میکنه خیلی اذیت میشم اون شبایی که این مرد پست اینجاس زنش فکر میکنه سر کاره کاش میشد زنش میفهمید خیلی روحم ازار میبینه همسرم میگه به ما مربوط نیست اما من نمیتونم بی تفاوت باشم چرا باید سر اون زن معصومو کلاه بزاره خدا ازشون نگذره.اخه چرا میرن دنبال مردهای متاهل ادم بدکاره هم باشه وجدان داشته باشه خیلی اذیتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کثافتای هرزه

اینا ننگن که رو زمین راه میرن و زمین خدا رو کثیف میکنن😤

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
خدا جواب همچین حیوونهایی رو بده

چند روز پیش بابت یه چیز مسخره کلی فوحش و بدو بیراه نثار من کرد چقدر وقیحن با اینکه میدونه من از کقثافتکاریشون با خبرم من جوابشو ندادم و دیگه سلام و علیک نکردم خوب شد دنبال بهانه بودم که نادیدش بگیرم حالم از جفتشون بهم میخوره بدبخت زنش فقط

بنظرم نگو 

حداقل زنش نمیدونه و با خوشی داره زندگی میکنه

اگه بفهمه نابود میشه واقعا

خدا لعنت کنه همچین مردایی رو

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

شما تو زندگی هیچ کس نیستید

مگه حضرت علی نفرموده به زناکاره ای که فردا صبح میبینی اینجور نگاه نکن شاید شب توبه کرده باشه.

اونا چند ساعت با هم هستن اما شما روزها دارید خودخوری میکنید.

فقط دعای خیر کن برای زندگیشون

دنبال شر نگرد عزیز.

اگه قتلی پیش بیاد خودت رو میبخشی؟

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری