2777
2789
عنوان

همسایه بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 30 پست
همه تقصیر رو انداختین گردن خانمه که رفته دنبال ی مرد متاهل!!! اون مرد هم همون اندازه شایدم بیشتر مقص ...

صد در صد مرد کاملا مقصره اون زن بی بندو باره اما این زنو بچه داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تو زندگی هیچ کس نیستید مگه حضرت علی نفرموده به زناکاره ای که فردا صبح میبینی اینجور نگاه نکن شا ...

هر چند روز یه بار میاد فعلا که وقت نکرده توبه کنه سرش گرمه .یه بار نبوده که

نمیدونم چی بگم  ازیه طرف دوس دارم بگم کاش یه جوری بگی به زن یارو  ازطرفی میگم باعث غم اون ...

بشینید زندگیتون رو بکنید

ماهایی که نگران این زن هستیم خودمون میدونیم شوهر و برادرامون راست میرن؟؟؟

چند تاش رو ما میتونیم درست کنیم.

میگه فقط کلاه خودت رو بچسب که باد نبره.

دنیای خرابی شده عزیزم

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
من نمیدونم مرده دنبال چیه زنش با این قابل مقایسه نیست 

شعور ندارن که مریضن بیمارن

دنبال چیز بهتری نیستن ک اگه بودن کی بهتر از زن خودشون؟

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
بشینید زندگیتون رو بکنید ماهایی که نگران این زن هستیم خودمون میدونیم شوهر و برادرامون راست میرن؟؟؟ ...

همسرمم میگه اینقدر حرص نخور اما ادم نمیتونه ببینه اروم بگیره کاش از اینجا برن

هر چند روز یه بار میاد فعلا که وقت نکرده توبه کنه سرش گرمه .یه بار نبوده که

ممنظورم اینه ذهن خودتون رو درگیرش نکنید

اینا اصلاح پذیر نیستن.

تو دنیای مجازی چه خبره.

فقط آدم میتونه مسئول زندگی خودش باشه و حواسش به مرد خودش باشه

نه من که نمیتونم بگم اما خودخوری دارم

ول کن فکر نکن بهش

از خدا بخوا به مرد کمک کنه و توبه کنه 

دست از سر این زن برداره

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
ول کن فکر نکن بهش از خدا بخوا به مرد کمک کنه و توبه کنه  دست از سر این زن برداره

اره خدا کنه سرش به سنگ بخوره از این تعجب میکنم که اقا خیلی خیلی با ادب و احترامه اما این زن خیلی خیلی بی پروا و بی ابرو حس میکنم این مرد تو چنگش گرفتار شده اگه بهم بزنه این بره به زنش بگه 

ممنظورم اینه ذهن خودتون رو درگیرش نکنید اینا اصلاح پذیر نیستن. تو دنیای مجازی چه خبره. فقط آدم می ...

خدا همه رو اهل و عاقل کنه کاش زنش هیچ وقت نفهمه و این مرد تمومش کنه و این راز برملا نشه فقط بخاطر زن بی گناهش که روحش مچاله نشه

اره خدا کنه سرش به سنگ بخوره از این تعجب میکنم که اقا خیلی خیلی با ادب و احترامه اما این زن خیلی خیل ...

منم همین رو حس دارم

الان میگه نیای و... میرم میگم

چون اینجور زنا از چیزی نمی‌ترسن

خاک بر سر ها

دوست برادرشوهرم هم چنین شد،با یه خانم وارد رابطه شد بعد زنش متوجه شد و الان دارن جدا میشن

مرد دوباره رفته با یه زن دیگه دوست شده و هر شب رابطه دارن با هم

خانم به همه راحت میگه دوست پسرم هست فلانی،من اونقدر خوشگلم که چشمام هزار زن رو میخره میفروشه

آدم می‌ترسه والا از این زنا

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
خدا همه رو اهل و عاقل کنه کاش زنش هیچ وقت نفهمه و این مرد تمومش کنه و این راز برملا نشه فقط بخاطر زن ...

به نیت زندگیش صلوات بگو. خودتون هم آرامش میگیرید