کسی تجربه ی تنبلی تخمدان و خوردن قرص های هورمونی داشته؟
ال دی
دفاستون
سیپروترون
شده بجای درمان شیمیایی درمان های طبیعی و گیاهی استفاده کنید و جواب گرفته باشید
مثل تغییر سبک زندگی
ورزش
و درمان گیاهی؟
فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی غصه بخوری میگذردبخندی هم میگذرهپس بخند و شکر کنبزار تو فرکانس شادی قرار بگیریاگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن
به شدت از درمان شیمیایی دارم رنج میبرم بخاطر عوارضی که داره🤦🏻♀️
بدترینش چاقیه
فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی غصه بخوری میگذردبخندی هم میگذرهپس بخند و شکر کنبزار تو فرکانس شادی قرار بگیریاگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اولا ی دوره کوتاه ال دی بعدش سیپروترون الانم دفاستون
خسته از عوارضش وزنی که کم نمیشه
از کیه که ورزش میکنم ولی دریغ از ی گرم کم کردن🤦🏻♀️
گلم ، بنده نمونه بارز تنبلی تخمدانم 😅 با چند دوره مصرف دوفاستون و آمپول اچ سی جی و قرص استروژن و بی نتیجه بودن . اصلاح سبک و پیاده روی ، قطع مصرف سیگار ، قلیان ، الکل ، حذف سردیجات و مصرف گرمیجات ، تنظیم ساعت خواب و مصرف مکمل اوابوست و فرتیل اید . شک نکن نتیجه میگیری
عزیزم،پیج فلورا تاجیک رو تو اینستا دنبال کن،هزاران نفر مثل شمادرمان شدن،منم مشکل داشتم بااصلاح سبک ا ...
خداروشکر
مرسی از راهنماییت