2777
2789
عنوان

تنبلی و تخمدان و تجربه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 32 پست
گلم ، بنده نمونه بارز تنبلی تخمدانم 😅 با چند دوره مصرف دوفاستون و آمپول اچ سی جی و قرص استروژن و بی ...

خداروشکر نتیجه گرفتید

من ورزش میکنم پیاده رویی غذامو کم کردم آب میخورم 

فست فود نوشابه نمیخورم 

میوه میخورم 

ولی نتیجه نگرفتم

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
به شدت از درمان شیمیایی دارم رنج میبرم بخاطر عوارضی که داره🤦🏻‍♀️ بدترینش چاقیه

گلم من تنبلی تخمدان داشتم با برنامه سالم خوری این گروه خدارو شکررررر باردار شدم و همیشه مدیون الی جونم و همه جا تبلیغشونو میکنم

با اصرارو اشتیاق شما بالاخره گروهو انتقال دادم به نرم افزار ایتا❤️❤️❤️❤️

گروه براتون آوردم درجه یک !!!!
خانم های تپل که نمیدونید از کجا شروع کنید
هزار راه رو رفتید و نتیجه نگرفتید

👈🏻اینجا تضمینی عالیه 👉🏻

فقط کافیه  برای راهنمایی بیشتر بری پیوی الهام جون در ایتا با این لینک👇❤️
https://eitaa.com/Eli_manager
یا به این ایدی پیوی بدید👇
Eli_manager@

این‌گروه‌ لاغری حرفه ای با سابقه ۸ سال کارکرد قوی برای رسیدن شما به ارزوهاتون در حال تلاش هست🥰.
برنامه‌ های متنوع و چالش های اصولی و موثر.
رقابت گروهی و هیجان انگیز بین اعضا👍جایزه هر هفته به بالاترین کاهش وزن🎁

منتظر حضورتون هستیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم ، بنده نمونه بارز تنبلی تخمدانم 😅 با چند دوره مصرف دوفاستون و آمپول اچ سی جی و قرص استروژن و بی ...

درمورد مکمل توضیح میدین مرسی

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
عزیزم،پیج فلورا تاجیک رو تو اینستا دنبال کن،هزاران نفر مثل شمادرمان شدن،منم مشکل داشتم بااصلاح سبک ا ...

میشه پیجشو بم بدی؟

خداروشکر نتیجه گرفتید من ورزش میکنم پیاده رویی غذامو کم کردم آب میخورم  فست فود نوشابه نمیخور ...

تمامه چیزایی که گفتمو رعایت کن . روزانه تخم مرغ ، خرما ، کنجد ، سیاه دانه مصرف کن . چای و قهوه و شیرینی جاتو حذف کن . چند سالته ؟ ذخیره تخمدانت چنده ؟

bardari_flora

مرسی عزیزم 

تمامه چیزایی که گفتمو رعایت کن . روزانه تخم مرغ ، خرما ، کنجد ، سیاه دانه مصرف کن . چای و قهوه و شیر ...

مجردم

22 سالمه

تحت نظر دکتری ؟ ساکن تهرانی ؟

تحت نظر دکترم که بهم قرص دفاستون داده

نه شهرستانم

اخه من مجردم

داخل گوگل سرچ کن هر کدومو و تمامه کاربرداشو میبینی . اگر با شرکت پخشش هم تماس بگیری کارشناس دارویی داره و بهت مشاوره میدن . قرصه و ربطی به تاهل نداره . قرصها و مکملهایه گیاهیه ، خودتم تحقیق کن ولی نگران نباش الان اکثرا تنبلی تخمدان دارن

فک کنم این تنها 30 تا 40 درصد عوارض قرص دفاستونه🤦🏻‍♀️