من بچه یکساله دارم، خیلی سختمه برم سرکار اما چون از کار شوهرم خورد و خوراکمون هم درنمیاد، نمیتونم استعفا بدم. مادرمم پیره سختشه بچه رو نگهداره، در رابطه با پرستار هم ترجیحم اینه که تا سه سالگی که شخصیتش شکل نگرفته پیش غریبه نمونه! اگر شوهرم بمونه خونه و مراقب بچه باشه، بد میشه؟ مثلا از نگاه مردم؟
میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست حامی حقوق حیوانات و طبیعت به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟ زن = مرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گور بابای هرچی مردمه مردم کین دختر زندگی خودت خوب شاد باشه گور بابای مردم مردم کیه تو پول نداشته باشی تو زحمت باشی خوبه یا پول سرمایه خانواده راحت زندگی کنی بگو شوهرت یه کار دیگه پیدا کنه سبک خودت برو سر کار به هیچ کسی هم فکر نکن زندگی خودته به هیچ کسی فکر نکن