تو حاملگی بدن یه سایز انگار که باز تر میشه جمع میشه بعدا؟😶
و اینکه کسایی ک باشگاه رفتین چند وقت بعدش شروع کردین؟
خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩👧👧
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من کلن لاغرم.بعد زایمان اولم ک طبیعی بود.یه ذره شکم داشتم ک اونم جمع شد.درست مثه قبل شدم.شکمم صاف این یکیو نمییدونم چطور شم ولی معمولا لاغرا زیاد بدنشون تغییر نمیکنه.حداقل تواطرافیانم و خودم ک اینطوری بوده
زتداییم ۲ تا زاییده همین که بچه در میاد شکم میچسبه به کمرش
یدونه ترک هم نمیخوره اندامش یجوره دختروووونه تازه خواهراشم همینطورین
خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩👧👧
منو لایک استارتر جان، که منم بدجور فکرم مشغوله این موضوعه، چهار ماهه زایمان کردم
عزیزدلم❤
منم ماه دیگه ایشالله زایمانمه فکرم درگیرشه ادمیم ک خیلی اهمیت میدم ب این موضوع
والا من زیاد وزن گرفتم پر خوری کردم،طبیعی زایمان کردم الان ۲ سال پشت هم ورزش رو دوباره شروع کردم بهتر شدم فقط سینه هام بزرگه وگرنه شکم ندارم دست و پاهام عالیهصورتمم جوون شده
من که همون لاغر قبل از حاملگی شدم 😢😢😢 امید اخرم زایمان بود که اونم هیچی
یعنی چی میخواستی چاق شی؟
من آره..هیچی هم ترک نداره شکمم..الان از قبل بارداریمم لاغرتر شدم..با اینکه۲۳ کیلو تو بارداری اضافه ک ...
تو شیردهی لاغر شدی؟
والا من زیاد وزن گرفتم پر خوری کردم،طبیعی زایمان کردم الان ۲ سال پشت هم ورزش رو دوباره شروع کردم بهت ...
جوون بهت😂😍
وای من سینه هام اینقدر قشنگ بوود بخدااااا سربالا بودن الان افتاده شده😑😶 واقعا حاملگی اندامو خراب میکنه